Mε εντατικούς ρυθμούς έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το ειδικό περίπτερο της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία “Δώσε Ζωή” στην 22η Διεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς “BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017”, που θα διεξαχθεί από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.
Η διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης “αγκαλιάζει” με μεγάλη χαρά τις δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του συλλόγου “Δώσε Ζωή” και παράλληλα ανακοινώνει την επέκταση του Συνεδρίου και σε δεύτερο κτίριο, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών εκθετών για αύξηση των τετραγωνικών τους μέτρων, αλλά και επαγγελματιών επισκεπτών για καλύτερη διαμόρφωση του χώρου και ευκολότερη πρόσβαση τους στα περίπτερα. Η έκθεση θα διεξάγεται τώρα στα Κτίρια 13 & 15 (Είσοδος από το Κτίριο 15). Η Διοργανώτρια, προχωρώντας σε αυτήν την δυναμική αλλαγή, προσδοκεί σε αναβάθμιση του επιπέδου της έκθεσης και βελτίωση της λειτουργίας της.
Η Έκθεση “BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017” είναι γνωστή σε όλους τους Επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικοί, Μακιγιέρ, Τεχνήτριες Νυχιών, Κομμώτριες, Ποδολόγοι κοκ) ως τα σημαντικότερα επαγγελματικά ραντεβού με τις εξελίξεις του κλάδου! Αισθητική, Μακιγιάζ, Permanent Make up, Καλλυντικά, Νύχια, Ποδολογία και Κομμωτική, στο Επίκεντρο!
Γιατί στις BEAUTY… η Ομορφιά δεν έχει Μυστικά!
Εξελίξεις του κλάδου, τάσεις και τεχνικές, live παρουσιάσεις, διαγωνισμοί, ανταλλαγή απόψεων, έρευνα αγοράς, ειδικές προσφορές, συνεργασίες και παραγγελίες. είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που οι επαγγελματίες ομορφιάς έχουν αναδείξει, εδώ και 24 χρόνια, τις Εκθέσεις BEAUTY ως τον Σπουδαιότερο Θεσμό του Κλάδου της Ομορφιάς στην Ελλάδα.
Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο: