Τραγικό δυστύχημα το τρίτο κατά σειρά συνέβη στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Αλεξάνδρειας και Παλαιοχωρίου.
Κοπέλα παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία η οποία λίγο πριν είχε αναχωρήσει από το ΣΣ Αλεξάνδρειας με προορισμό την Θεσσαλονίκη (περίπου 18:30).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και εικόνες του alexandriamou.gr από το συμβάν στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι είναι γυναίκα νεαρής ηλικίας (18 ετών) από την Θεσσαλονίκη.
Στο συμβάν άνδρες του Α.Τ. Πλατέος συνέλεξαν τα στοιχεία ,ενώ βρέθηκαν πληρώματα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τραγική ειρωνία με τα δύο τελευταία θύματα
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνία που συνδέει τα δύο τελευταία θύματα που διαμελίστηκαν στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Σ.Σ. Αλεξάνδρειας και Σ.Σ. Πλατέος Ημαθίας.
Μετά την αναγνώρηση των στοιχείων της νεαρής 18χρονης διαφαίνεται ότι η κοπέλα υπήρξε σύντροφος του άτυχου νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας.
Το γεγονός συνέτριψε ψυχολογικά την κοπέλα η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.