Βιλάρες παίρνουν παράνομα νερό & δεν πληρώνουν ευρώ τσακιστό!

Στην τσιμπίδα της ΔΕΥΑΠ έχουν πέσει μετά από διασταύρωση στοιχείων και χαρτογράφηση των επιχειρήσεών τους περισσότεροι από δέκα γνωστοί πατρινοί, οι οποίοι ενώ έπαιρναν νερό από τον υδροφόρο ορίζοντα της Πάτρας, την ίδια ώρα δεν πλήρωναν ευρώ τσακιστό για την κατανάλωσή του, αλλά και για την διοχέτευση των αποβλήτων από τις μονάδες τους τόσο στο βιολογικό καθαρισμό όσο και σε άλλους χώρους στους οποίους προκαλούσαν μεγάλη ρύπανση.

Οι επιχειρηματίες έχουν ήδη μετά από έρευνα της ΔΕΥΑΠ ταυτοποιηθεί και το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα και με την χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , το οποίο καθόρισε τη νέα τιμολογιακή πολιτική, θα κληθούν αφενός να περάσουν από το ταμείο, για οφειλές προηγουμένων ετών, ενώ σε περίπτωση που η υδροδότησή τους γίνεται από άλλους νόμιμους τρόπους αλλά απολαμβάνουν των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ ως προς τη διαχείριση των αποβλήτων τους θα κληθούν να καταβάλουν το τίμημα που πρέπει .

Ακόμα και βίλες

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrastimes.gr την ίδια ώρα, δεκάδες επώνυμοι κάτοικοι της Πάτρας αλλά και κάτοικοι περιοχών από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους που εντάχθηκαν με τον Καλλικράτη στο Δήμο Πατρέων, έχουν εντοπιστεί να υδροδοτούν παράνομα τις πολυτελείς κατοικίες τους.

Τέτοιες περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί στο Ρίον, Τα Βραχναίϊκα, τα Τσουκαλαίϊκα και την περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδος.

Τους «τσίμπησαν»

Ο εντοπισμός αυρών που κλέβουν νερό και φεσώνουν το δήμο και κατ’ επέκταση του δημότες έγινε, μέσα από την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος αντικατάστασης των υγρομέτρων, τα οποία πλέον τοποθετούνται εκτός των οικιών και έτσι έγινε εφικτό να βρεθεί ποιοι και πως είχαν – ενδεχομένως και με την ανοχή κάποιων αιρετών – δωρεάν νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.