Ομιλία Ν. Μαρτάκη στο “Βest Practices Τουριστικών Προορισμών”

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση με θέμα “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών”, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Νότη Μαρτάκη, Πρόεδρο του ΜΤC Group Consulting, επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα Τουρισμού της ΚΕΔΕ και Συνιδρυτή της ADMIN Destination and Hospitality Services η οποία παρέχει καινοτόμες τουριστικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ.Μαρτάκη και με τη νέα του ιδιότητα ως Καθηγητή στο Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και «Μέντορα», μιας και παράλληλα θα τους παρέχει συμβουλές σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία σε έναν κλάδο στον οποίο διαθέτει πολυετή εμπειρία.
Επίτιμοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης, Δήμαρχος Μήλου, Πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης ΚΕΔΕ και Σπύρος Μπρέμπος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Φυλής.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα παραδείγματα προβολής και προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών που κατάφεραν να κάνουν δυναμική είσοδο στον τουριστικό χάρτη.

Nέα σειρά σεμιναρίων «The Tourism Pro’s»

Στο πρόσφατο παρελθόν μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του μεταπτυχιακού της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ΜΒΑ in Hospitality.
Συγκεκριμένα, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξένησε αξιόλογους εισηγητές στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «The Tourism Pro’s». Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο να επιμορφώσουν τους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σε νέες τουριστικές τάσεις, όπως είναι ο συνεδριακός τουρισμός και το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Νότης Μαρτάκης, MTC Group of Companies μίλησε στους φοιτητές για το Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών.

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παράλληλα διοργάνωσε πρόσφατα την παρουσίαση με θέμα “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών” στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Σωρού 74, Μαρούσι).

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο κ. Νότης Μαρτάκης, Πρόεδρος του ΜΤC Group Consulting και Συνιδρυτής της ADMIN Destination and Hospitality Services.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα παραδείγματα προβολής και προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών που κατάφεραν να κάνουν δυναμική είσοδο στον τουριστικό χάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.