Τιμητική διάκριση για το έργο του συλλόγου “Δώσε Ζωή” [φωτο]

Κατά τη διάρκεια της διήμερης γιορτής εθελοντισμού Voluntary Action που διοργανώθηκε από το skywalker.gr στην Τεχνόπολη στο Γκάζι -μεταξύ άλλων οργανώσεων- απονεμήθηκε στο νεοσύστατο σύλλογο “Δώσε Ζωή” το πρώτο βραβείο για την εθελοντική προσφορά του στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η τιμητική διάκριση αντάμειψε ηθικά τους εμπνευστές και πρωτεργάτες του συλλόγου που αυθόρμητα προσφέρουν καθημερινά δίνοντας ένα κομμάτι του εαυτού τους για ένα πιο όμορφο και ελπιδοφόρο μέλλον σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Οι στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action:

Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους
Η επιβράβευση των εθελοντών
Η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η ενεργοποίηση των πολιτών

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός “Δώσε Ζωή” έχει στόχο τη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα την ενημέρωση των πολιτών. Προσπαθούν να στηρίζουν τα παιδιά βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης τους και την καθημερινή τους ζωή. Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Τα παιδιά αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε.

ΜΚΟ “Δώσε Ζωή”

Ιστοσελίδα:www.dosezoi.gr

Σελίδα Facebook

Δημητρακοπούλου Π. 2
111 41 Αθήνα (Άνω Πατήσια)

Τηλ: 210 6835451

email: info@dosezoi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.