Τα Σκόπια επίσημα στηρίζουν την εισβολή των Τούρκων στη Συρία!

Ο υπουργός επικρατείας των Σκοπίων, αρμόδιος για τις εξωτερικές επενδύσεις, Αντνάν Καχίλ είπε ότι η Τουρκία πραγματοποιεί την επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” στο Αφρίν της Συρίας με σκοπό να προστατευτεί η εδαφική ακεραιότητα της.

Ο Καχίλ σχετικά με την στάση που τήρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στην επιχείρηση είπε ότι πρέπει να ξέρει η ΕΕ και όλοι ότι εάν η Ευρώπη έχει συμφέροντα έχει συμφέροντα η Τουρκία και ο τουρκικός λαός. Ο Σκοπιανός υπουργός Αντνάν Καχίλ επισκέφτηκε το Καράμπουκ.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” είπε ότι η Τουρκία έχει το δικαίωμα να προστατέψει τον εαυτό της απέναντι σε τρομοκρατικές απειλές και τα Σκόπια την επιχείρηση αυτή αξιολογούν στα πλαίσια αυτά διότι δεν μπορεί να προστατευτεί η χώρα μόνο με τα σύνορα της.

Ο Καχίλ σημείωσε ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν επιχειρήσεις και εκτός των συνόρων.

“Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στα σύνορα ήταν απειλή κατά της Τουρκίας και τα Σκόπια υποστηρίζουν την Τουρκία διότι η τρομοκρατία είναι παντού τρομοκρατία” συμπλήρωσε ο τουρκόφιλος Σκοπιανός υπουργός.

Τέλος ο Καχίλ άσκησε κριτική στην ΕΕ σχετικά με το Αφρίν και είπε ότι η Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα εδάφη καμίας χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.