Στις 26 του Μάη ας κάνουν λίγο …κράτει, γιατί οι Άγιοι Θεόδωροι πάνε μπροστά με …Ράτη!

Επειδή η εγκράτεια είναι αρετή και πολλοί για μικροπολιτικούς λόγους δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις θα κάνουμε μια ανασκόπηση του πενταετούς έργου ενός προσώπου που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αυτόφωτου αυτοδιοικητικού, που η ενασχόληση του με τα κοινά, δεν αποτελεί βιοπορισμό και αυτοσκοπό.

Ο λόγος για τον επιτυχημένο Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Σπύρο Ράτη ο οποίος αποδεικνύει με έργα και όχι λόγια, ότι ο δημόσιος άνδρας οφείλει να είναι αδέσμευτος και να πράττει πάντα αυτό που του επιβάλει η συνείδησή του και η αγάπη για τον τόπο του.

Αφοσιωμένος και με έργο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ο δραστήριος Αντιδήμαρχος στο πλευρό του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη είναι ακαταπόνητος και εργάζεται ακατάπαυστα τα χρόνια της θητείας του επιλύοντας συνεχώς προβλήματα των Δημοτών.

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης (αριστερά) και ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης.

Ο κος Ράτης εργάζεται σκληρά νυχθημερόν, βρισκόμενος σε κάθε γωνία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων και επιλύοντας τα προβλήματα των κατοίκων όλης της επικράτειας της.

Οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, πεζοδρομήσεις, συντήρηση αγροτικού δικτύου, η αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης με νέα μονάδα αφαλάτωσης αλλά και η φροντίδα της ασφάλειας των κατοίκων με τον αγώνα του να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων ήταν κάποια από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε εκτεταμένα ο Σπύρος Ράτης.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 οι Άγιοι Θεόδωροι βρίσκονται σ'ένα δίλημμα... 
Πάνε μπροστά με σιγουριά ή εμπλέκονται σε περιπέτειες πειραματισμών;

Ο Σπύρος Ράτης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών», με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη.

One comment on “Στις 26 του Μάη ας κάνουν λίγο …κράτει, γιατί οι Άγιοι Θεόδωροι πάνε μπροστά με …Ράτη!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.