Σοβαρά κ. Βαγενά τι ακριβώς είναι Μεσαίωνας; [Γράφει ο Athan]

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΒΑΓΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
«Ελπίζω να βρουν τη δύναμη κάποιοι δήμαρχοι ή ιδιώτες να συγκρουστούν με αυτό το σκοταδισμό. Και οι άνθρωποι στη Βουλγαρία θρήσκοι είναι αλλά επιτρέπεται η αποτέφρωση. Δεν μπορεί εμείς να ζούμε στο Μεσαίωνα».

 

Τελικά αυτό είναι το πολιτικό σύστημα που έχουμε.

Πολιτικοί με μυαλά θολωμένα από την κοσμική λάσπη που έχουν αναλάβει το πηδάλιο της χώρας, όντας εκλεγμένοι από την μειοψηφία του ελληνικού λαού, που δεν γνωρίζουν ούτε από πού έρχονται ούτε και πού πηγαίνουν.
Τι είναι κ. Βαγενά Σκοταδισμός; Τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε Μεσαίωνας;
Μιλάτε εσείς, το κόμμα σας,ακόμα και το ίδιο το πολιτικό σύστημα για Μεσαίωνα;
Πως τολμάτε και μιλάτε για Μεσαίωνα, όταν συνεργάζεστε με τους νέους σταυροφόρους- δημοσιονομικούς αναμορφωτές( ΕΕ ΔΝΤ κ.α.) σκορπίζοντας απλόχερα το πραγματικό σκοτάδι στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, σφραγίζοντας κάθε σχισμή, που θα μπορούσε να μπει μια ηλιαχτίδα ελπίδας για τον μελλόντων κατοίκων της χώρας μας, που έχουν φτωχοποιηθεί και εξαθλιωθεί σε πρωτοφανή βαθμό συγκριτικά με την «ανεπτυγμένη» εποχή μας.
Ξέρετε τι είναι Μεσαίωνας κ. Βαγενά;
Μεσαίωνας είναι η κατάσταση στα νοσηλευτικά ιδρύματα, που άνθρωποι υποφέρουν, ταλαιπωρούνται και τελικά κάποιοι «φεύγουν» αβοήθητοι πάνω σε ράντζα λόγω ελλείψεων(προσωπικού, ιατρικού υλικού, μηχανημάτων).
Μεσαίωνας είναι οι «γενναιόδωρες»παροχές και μέριμνα που εξασφαλίζει το κράτος στον πολίτη και που όλοι είμαστε θύματα αυτών.
Σκοταδισμός και Μεσαίωνας είναι οι δρόμοι παγίδες υπεύθυνοι για τον θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας αλλά και οι αυτοκτονίες,αποτέλεσμα της οικονομικής αφαίμαξης της χώρας και της δημοσιονομικής εξυγίανσης της των καιρό των μνημονίων,που ευθύνη έχει σύσσωμο το σύγχρονο όπως το λέτε πολιτικό σύστημα που «ηγείται» του τόπου αυτού.
Σκοταδισμός και Μεσαίωνας είναι η αδιαφορία σας για την νέα γενιά που την καταδικάζεται στην ανέχεια και καλλιεργείτε με τις αποφάσεις σας την αβεβαιότητα και τον φόβο για το μέλλον της,υποδουλώνοντας την σε μια νέα οικονομική κατοχή και παράλληλα προσπαθείτε με δόλιους τρόπους να επέμβετε και να διαστρεβλώσετε την ψυχή και το νου των μικρών παιδιών μέσα από θεματικές εβδομάδες και να τους μεταφέρεται το δικό σας πυκνό σκοτάδι που εκεί μέσα στο μαύρο κάνει βουτιές η συνείδηση σας.
Σκοταδισμός κυρία μου είναι τα νέα ήθη της Ευρωπαϊκής σας κουλτούρας που πάτε να επιβάλλεται στην Ελλάδα, που κάποιοι,κάποτε έδωσαν το αίμα τους για να μην εξαφανιστούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα,ώστε να ζουν και να μεταδίδονται από γενιά σε γενιά ελεύθερα δίχως την παρεμβολή άλλων κρατών που θα στέκονταν εμπόδιο σε αυτήν την προσπάθεια επιβάλλοντας τις δικές τους κουλτούρες και συνήθειες.
Δε ξέρω τι θεωρείται Μεσαίωνα αλλά ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα αν και επηρεασμένοι από την Ανατολική κουλτούρα,προχώραγαν στην καύση των νεκρών όχι όμως έως στοιχείου αλλά τα κόκαλα τα φύλαγαν και γινόταν κανονικά η ταφή με όλες τις τιμές τις εποχής.
Και εσείς τώρα, με περίσσιο θράσος σας είδα να μιλάτε για Μεσαίωνα και να ζητάτε να γυρίσουμε στην «προΧριστού» εποχή, τότε που έκαιγαν τους νεκρούς. και που μας το παρουσιάζεται και από πάνω σαν πρόοδος και εξέλιξη της χώρας, σαν κάτι που είναι απαραίτητο ένα σύγχρονο κράτος να έχει σαν επιλογή.
Όσο διαστρεβλώνεται η συνείδηση κάποιου τόσες περισσότερες επιλογές γεννάει και όταν η διαστρέβλωση φτάσει σε ικανοποιητικό αριθμό των ατόμων που την αποδέχονται τότε γίνεται «δικαίωμα» και έτσι μετά αναλαμβάνουν οι γνωστοί διεθνείς οργανισμοί να προστατέψουν αυτό το «δικαίωμα» ή και να το επιβάλλουν.
Σκοπός της σύντομης και τελευταίας πολιτικής σας εμπειρίας είναι να παρουσιάσετε και άλλες επιλογές στην κοινωνία, αντίθετες με τις ελληνικές και χριστιανικές αντιλήψεις που σας μοιάζουν μεσαιωνικές και με πρόθεση να τις τσαλακώσετε, μακάρι και να τις εξαφανίσετε.
Τι νομίζεις, ότι επιλέγοντας έναν άλλον τρόπο ταφής είσαι διαφορετικός από τους άλλους, αυτή σου η επιλογή σε κάνει ανώτερο, ξεχωριστό, διαφορετικό; Δε σε κάνει ανώτερο από ένα άλλον άνθρωπο που διαφέρεις στην τσέπη, στην φύση της δουλείας, στην μόρφωση, στο χρώμα, στο φύλο. Όλοι το ίδιο μοναδικοί είμαστε.
Οι περισσότεροι από εμάς, ακολουθούν έναν συγκεκριμένο τρόπο ταφής και αφήνουν στην φύση την όλη διαδικασία ως έχει,δηλαδή την γέννηση, την ωρίμανση, το γέρας και εν τέλει την κοίμηση του ανθρώπου. Δεν βεβηλώνουν το σώμα μετά την τελευταία του πνοή,γιατί η καύση είναι βεβήλωση του νεκρού.
Δεν «σκοτώνουν» τον νεκρό δεύτερη φορά λες και δεν έφτανε η πρώτη, αλλά αφήνουν την φύση να δουλέψει όπως πολύ σοφά κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Διότι η φύση έχει την σοφία και όχι εμείς, εμείς απλοί παρατηρητές είμαστε στα σοφά που κάνει η φύση.
Και όμως δεν το βλέπουμε και της λέμε και από πάνω ότι εσύ φύση δεν ξέρεις τι κάνεις, οπότε άσε καλύτερα να το κάνω εγώ ο φθαρτός , ο προσωρινός, ο αλάνθαστος στις επιλογές και τις σκέψεις άνθρωπος.
Έτσι, επεμβαίνετε στην φυσική διαδικασία της αποσύνθεσης του ανθρώπου δίχως τύψεις και ενοχές και προχωράτε στην καύση του σώματος του νεκρού.
Εδώ θα μου πεις, φέρατε σε αποσύνθεση μια ολόκληρη κοινωνία και δεν νιώσατε τύψεις, θα νιώσετε για το παραπάνω; Μάλλον όχι διότι ο στόχος και σκοπός σας είναι ακριβώς αυτός ,να επέμβετε στην φυσική διαδικασία της διάλυσης του ανθρωπίνου τρόπου και να προσθέσετε τη δική σας προοδευτική τελετή που θα γίνει σταδιακά αποδεκτή από την νέα κοινωνία που προετοιμάζεται.

Κάποιοι,δεν ξέρω τι ακριβώς νομίζετε ότι είστε και τα βάζετε ακόμα και με τον θάνατο, αλλά γνωρίζω ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια και ότι οι ίδιες σας οι αποφάσεις θα σας καταδικάσουν, θα στέκονται κατήγοροι απέναντι σας και δεν θα έχετε την δυνατότητα να κρυφτείτε, διότι θα μαρτυρούν τους νόμους που όλο αυτό το διάστημα θεσπίζετε εναντίον όχι μόνο του ελληνισμού η του χριστιανισμού αλλά εναντίον της ίδιας της ανθρώπινης φύσης και ύπαρξης.
Για αυτό και η φύση θα επαναστατήσει εναντίον όλων μας. Παρατήρησε λίγο τη φύση και τις αντιδράσεις της (φυσικά φαινόμενα) εδώ στην Ελλάδα .Η επέμβαση και κακοποίηση της με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά τώρα που γίνεται και με τη βούλα του κράτους, διαταράσσει την ισορροπία και την αρμονία που επιδεικνύει η φύση γύρω μας και τους καρπούς των πράξεων μας θα τους γευτούμε στο μέλλον.
Καλό είναι να το κρατήσετε αυτό που σας μεταφέρεται όλοι εσείς που με καμάρι δίχως αιδώ ψηφίζεται τα παραπάνω και άλλα παρόμοια,στη φιλοσοφία τους, νομοσχέδια.

Athan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.