ΣΟΚ: Τι θα οδηγήσει τον ΤΡΑΜΠ να ξεκινήσει ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ κατά του ISIS!

Αυτή τη στιγμή η Αμερική ακόμη δεν έχει καταπιεί και ούτε προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο, την δύσπεπτη απόφαση των ελεύθερων και ανεπηρέαστων εκλογών,που χάρισαν στο αουτσάιντερ Ντόναλντ Τραμπ την καρέκλα της εξουσίας,που του δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εφαρμόσει την δική του Ατζέντα.

Το λόμπι της Αμερικής που υποστήριζε προεκλογικά το αντίπαλο στρατόπεδο,δηλαδή αυτό  της κ. Κλίντον (μεγαλοεπιχειρηματίες, επενδυτές, καλλιτέχνες γνωστοί για την πολιτική τους παρουσία και οξυδέρκεια όπως η Lady Gaga και η Madonna, όλο σχεδόν το Hollywood κ.α. ) δεν μπορεί με τίποτα, παρά την πολυετή δημοκρατική τους αγωγή, να δεχτούν ότι η δική τους Ατζέντα, αυτή που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη χώρα τους, θα παραγκωνιστεί και δεν θα προχωρήσει όπως θα ήθελαν οι ίδιοι και που μερικά από τα σημεία της ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται παρελθόν και να καταργούνται.

Το πρόγραμμα του Ν. Τραμπ υπηρετεί συγκεκριμένη ατζέντα η οποία περιλαμβάνει προσεχτικά και σταθερά  βήματα προς την υλοποίηση της. Ούτε η αριστερή ατζέντα της Χίλαρι ήταν καλή, ούτε η δεξιόστροφη του Ντόναλντ τώρα είναι καλύτερη.Κόντρα στον άνθρωπο είναι και οι δύο. Στην μια περίπτωση το είδαμε με την κυβέρνηση Ομπάμα… όσοι το είδαμε και στην άλλη περίπτωση μένει να το δούμε.. όσοι το δούμε.

 

Σίγουρα από τη στιγμή που άλλαξε ο πόλος εξουσίας στην Αμερική έχουμε να δούμε πολλά και όχι μόνο στο έδαφος της Αμερικής.

Ένα όμως από τα επεισόδια αυτά που θα δούμε πολύ σύντομα αφορά το ISIS  και τις προθέσεις του Τραμπ σχετικά με το ζήτημα αυτό. Υπάρχει μια πληροφορία που με λίγα και απλά λόγια θέλω να σου μεταφέρω:

το επόμενο διάστημα ο Τράμπ θα χτυπήσει κάθε θύλακα του ακραίου μουσουλμανικού χώρου (κυρίως μιλάμε για το σουνιτικό σκέλος του μουσουλμανισμού που είναι και το πιο σκληροπυρηνικό) ΟΠΟΥ και αν βρίσκεται και θα το εξαφανίσει από προσώπου γης.

 

Μη βιαστείς να χειροκροτήσεις!

 

Το Ισλαμικό Κράτος, αυτό το τεχνητό κατασκεύασμα που σόκαρε την ανθρωπότητα με τις βιαιότητες και τις ωμότητες που διέπραξε, θα δούμε και σε επόμενα άρθρα αναλυτικότερα, δημιουργήθηκε και ενισχύθηκε από την Ατζέντα του «Νομπελίστα Ειρήνης»κ.κ. Ομπάμα ,της κ. Κλίντον και της από εδώ πλευράς του Ατλαντικού, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεργάστηκαν στενά όλο αυτό το διάστημα, για να δημιουργήσουν ένα στρατό, που από κατά φαντασία έγινε πραγματικότητα και που χρησιμοποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια για την τρομοκράτηση και τον εκβιασμό κρατών, ηγετών, του απλού λαού μέσω φαντασμαγορικών τρομοκρατικών χτυπημάτων, που σκορπούσαν τον τρόμο σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης αλλά και όταν χρειάστηκε και σε πολιτείες της Αμερικής.

Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και σιγά σιγά το ISIS,νιώθοντας την ασφυκτική πίεση από τους αντιπάλους του, όπως και οι εντολοδόχοι του, που όπως είπαμε και πιο πάνω χάνουν σύντομα τον έλεγχο και εντός της  Ε.Ε,  θα αντιδράσουν και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Με τρομοκρατία και βία αντιδρούν. Αυτό γράφει στο λεξικό τους η λέξη αντίδραση.

Οπότε πώς μπορεί να πάρει σάρκα και οστά η επιθυμία του Πλανητάρχη για αφανισμό του ISIS; Τι θα βόλευε πολύ; Εάν κάποιοι γνωρίζουν από πριν το κουμπάκι του, την επιθυμία του, όπως θες πες το, απλά θα φροντίσουν να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του.

Θα βόλευε πολύ λοιπόν, ένα  μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στην Αμερική, ή σε ένα στόχο που θα έχει τα χρώματα της Αμερικής,κάτι που θα έδινε το ΟΚ στον νέο πλανητάρχη για ένα πρωτοφανές κυνήγι των εξτρεμιστικών στοιχείων όπου και αν βρίσκονται. Θύλακες, που μπορεί να είναι στη Συρία, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο , στα Βαλκάνια οπουδήποτε!

Και φυσικά και δεν θα ληφθούν υπόψιν οι άμαχοι ή οι ουδέτεροι, όσο έξυπνη και να είναι μια βόμβα που θα σταλεί, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον τζιχαντιστή με το καλάσνικοφ, από το παιδάκι με τη μπάλα.

Το χτύπημα ή τα χτυπήματα όμως εάν γίνουν μέσα  στο έδαφος τον ΗΠΑ,είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν και  την αποσταθεροποίηση της χώρας,όπως και να πλήξουν την εύθραυστη οικονομία της και πάνω εκεί κάποιοι να βρουν την ευκαιρία και  να απομακρύνουν (ρίξουν) τον Τραμπ από την εξουσία.

Δεν ξέρω αν το πετύχουν αλλά ξέρω ότι το θέλουν πολύ και έχω την εικόνα πως το μόνο που περιμένουν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, η συγκυρία που θα βολεύει για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και φυσικά η Ρωσία θα είναι στο πλευρό της Αμερικής προσωρινά μεν αλλά θα συνεργαστεί με αυτήν, στο  κυνήγι τζιχαντιστών που θα ξεκινήσει.

Όπως επίσης και στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεργαστούν οι δυο τους , αφού η ατζέντα που υπηρετούν αυτή την στιγμή οι πολιτικοί των δύο χώρων είναι η ιδία.

Όπως τότε, τα χρόνια του Β’Π.Π. που τα κράτη βυθίζονταν σταδιακά στην εσωστρέφεια, μετά από πολύχρονη παγκόσμια οικονομική και πολιτική κρίση,  επιλέγοντας με λανθασμένα κριτήρια,  αυτούς που θα  ηγούνταν της χώρας τους,άνθρωποι που άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έσπειραν την καταστροφή και το χάος. Ηγέτες ανέτοιμοι,ανίκανοι και επικίνδυνοι για την διακυβέρνηση μια χώρας, όμως χρήσιμοι και πιστοί υπηρέτες της Ατζέντας που εξυπηρετούσαν. Έτσι χωρίστηκαν σε  δυο στρατόπεδα, που αργότερα συγκρούστηκαν και αιματοκύλησαν τον πλανήτη, σαν  τις σταγόνες νερού μαζεύτηκαν και από τη μια πλευρά και από την άλλη και με μια προβοκάτσια, μια κατά «λάθος» δολοφονία, μια κακή στιγμή αρκεί και οι σταγόνες να γίνουν δύο χείμαρροι και να παρασύρουν κάθε τι που θυμίζει ζωή.

Αρκεί μια καλή δικαιολογία, μια θυσία πολλών ανθρώπων και τότε η κοινή γνώμη θα κάνει για εσένα αυτό που ως τώρα σου απαγόρευε η ίδια να κάνεις.

 

ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ

7-12-1941

Εκατοντάδες Ιαπωνικά μαχητικά απογειώνονται τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου του 1941 και επιτίθενται στην Αμερικανική Βάση του Περλ Χάρμπορ «αιφνιδιάζοντας» τους Αμερικάνους που αν και δύο από τους σκοπούς στα ραντάρ είδαν τα μαύρα στίγματα και ενημέρωσαν, έλαβαν την απάντηση «forgetem» (Ξεχάστε τα)!!

Εκείνο το πρωί θυσιάστηκαν 2.500 χιλιάδες ζωές και 1000 ακόμη  τραυματίστηκαν. Κατά αυτόν τον τρόπο πήρε την απόφαση το κογκρέσο των ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου 1941, τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση στη ναυτική βάση  στον Β. Ειρηνικό,  για άμεση και ενεργό συμμετοχή, του αμέτοχου ως τότε Αμερικάνικου στρατού,στον Β Π.Π. απέναντι στις δυνάμεις του άξονα.

Athan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.