ΣΟΚ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ανάμεσά μας ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ με ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ!

Βροχή καταγγελιών δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο “Αδιάκριτος” από αναγνώστες του οι οποίοι τυγχάνει να έρχονται σχεδόν καθημερινά σε επαφή με άτομα -που πάσχουν ή νοσηλεύτηκαν για ψυχασθένεια- ελεύθερα να κυκλοφορούν και να …οπλοφορούν σαν τον αλησμόνητο ηθοποιό Τζουλιάνο Τζέμα, γνωστό από τον ρόλο του “Ρίνγκο” σε ταινίες γουέστερν – σπαγγέτι. Τρανταχτό παράδειγμα “διοπτροφόρος” γνωστός για τις ψυχονευρωτικές καταστάσεις του που έχει κάνει την ασθένεια του “επάγγελμα” και τη διατυμπανίζει δημόσια… Το συγκεκριμένο πρόσωπο που ,σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη χθες τη νύχτα να κατηφορίζει τον “αμαρτωλό παράδρομο” της Λεωφόρου Συγγρού, το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι καταζητούμενο από τις Αστυνομικές Αρχές.

Κινητός δημόσιος κίνδυνος…

Αναγνώστες μας έχουν προσκομίσει στοιχεία ,ακόμα και το ονοματεπώνυμο του γιατρού που έχει απασχολήσει την Ελληνική Δικαιοσύνη, ο οποίος φέρεται …δια αλληλογραφίας να έχει “εξετάσει” τον “δημοφιλή” τρελό που τελευταία δεν μπορεί να ελέγξει τις ενοχλητικές και ανησυχητικές παρορμήσεις του οι οποίες αποτελούν πραγματική απειλή για την κοινωνία.

Φυσικά μόλις διασταυρώσουμε τα στοιχεία θα επανέλθουμε με ονόματα και πλήρη ιστορικό ασθενείας του εν λόγω …οπλοφόρου.

Να θυμίσουμε -για κάποιους υψηλά ιστάμενους που “ξεχνάνε” εύκολα- μερικά από τα δικαιολογητικά για την Έκδοση Αδείας Οπλοφορίας (άρθρο 10 του Ν. 2168/1993 )

-Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας νευρολόγου-ψυχιάτρου ή παθολόγου από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου προκειμένου για φυσικό πρόσωπο ή των εκπροσώπων και διαχειριστών προκειμένου για Α.Ε. και Ε. Π.Ε. και των ομορρύθμων εταίρων προκειμένου για Ο.Ε. και Ε.Ε. ή των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου περί σωματείων. Το πιστοποιητικό αυτό παραδίδεται από τον ιατρό, στο πρόσωπο που ζήτησε την εξέτασή του εντός σφραγισμένου φακέλλου. Η αρμόδια για την έκδοση της αδείας Αστυνομική Αρχή ελέγχει το απαραβίαστο του φακέλλου και δεν παραλαμβάνει πιστοποιητικό που ο φάκελλός του παραβιάσθηκε.

-Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 των ενδιαφερομένων στην οποία αναφέρεται ότι ο δηλών δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.2168/1993 και ότι δεν τυγχάνει φυγόποινος ή φυγόδικος.

One comment on “ΣΟΚ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ανάμεσά μας ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ με ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.