Η σελίδα “Υπογράφουμε για τη Μακεδονία” βάζει φωτιά στο Facebook!

Μια νέα σελίδα στο Facebook με τίτλο: “Υπογράφουμε για τη Μακεδονία” δέχεται καθημερινά εκατοντάδες αιτήματα πολιτών που συνυπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σας παραθέτουμε τη διακήρυξη της σελίδας στο Fb “Υπογράφουμε για τη Μακεδονία”:

“Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν και να δηλώσουν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας όχι μόνο δεν πρέπει να καπηλεύεται από τους Σλάβους γείτονές μας αλλά πρέπει να σταλεί και ένα ισχυρό μήνυμα στα πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίζονται την τύχη της πατρίδας μας. Στόχος και σκοπός μας είναι να ενημερωθούμε όλοι και να δηλώσουμε την υποστήριξη μας στην προσπάθεια στέλνοντας με μήνυμα στη σελίδα:Υπογράφουμε για τη Μακεδονία το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο μας. Τα στοιχεία της καταχώρησής σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό πέρα της συμμετοχής σας στην υπογραφή για την ονομασία της Μακεδονίας και στην κοινοποίηση δημόσιας ενυπόγραφης επιστολής προς την ελληνική κυβέρνηση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.