Ψυχοπαθείς Αλβανοτσάμηδες μιλάνε για νεκρό ήρωα τους!

“Ποιος είναι ο πρώτος μάρτυρας του πολέμου Τσαμουριάς-Ελλάδας, που μόλις άρχισε σχεδόν ανεπίσημα” γράφει το δημοσίευμα της gazetashqiptari.com που επικαλείται η news-start.info. Η αλβανική ιστοσελίδα δημοσίευσε πρόσφατα ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο δήθεν υπήρξε ο πρώτος …μάρτυρας του UÇÇ (του υποτιθέμενου στρατού των τσάμηδων) Τόνι Τσέλα από το Λάπι του Κοσσυφοπεδίου! Αλλά, οι υπηρεσίες πληροφοριών και αντικατασκοπείας της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου διαπίστωσαν ότι ο παρουσιαζόμενος στη φωτογραφία ονομάζεται Αφρίμ Αλίου από το χωριό Μπραντάς του Ποντούγεβο, και ο αδελφός του, Αλί Αλί ονομάσθηκε “πρωθυπουργός” της υποτιθέμενης “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς”.

Όλο το σενάριο που φέρεται να υπήρξε ο πρώτος “μάρτυρας” του UÇÇ μαγειρεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας (στα ελληνικά: Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών Ε.Υ.Π.), σε συνεργασία με τον πράκτορά τους, Φεστίμ Λατό, ο οποίος εκπαιδεύτηκε το 2007 στο στρατόπεδο ασφαλείας στην Κρήτη. Αναμένεται ότι σύντομα το Αφρίμ Αλίου, ο οποίος ζει στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, θα κληθεί στη γερμανική μυστική υπηρεσία για το θέμα. «Είναι πολύ πιθανό η Γερμανία να αγνοήσει τον Αφρίμ Αλίου για την ασφάλεια του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας και να καταστρέψει τις γερμανικές επιστολές», γράφει το δημοσίευμα αναιρώντας την προηγούμενη παράγραφο. Το “ρεπορτάζ” που μεταφράζει το echedoros-a.gr συνεχίζει:

“Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Αφρίμ Αλίου, δεν γνωρίζει τίποτε από την υπόθεση ότι υπήρξε ο πρώτος μάρτυρας για την Τσαμουριά που ονομαζόταν ως Τόνι Τσέλα και όλα αυτά είναι ένα σενάριο της ελληνικής ασφάλειας σε συνεργασία με τον Φεστίμ Λατό. Πολλοί Αλβανοί έχουν πέσει θύματα της απάτης του Φεστίμ Λατό, ο οποίος έχει τεθεί στην υπηρεσία της Ελλάδας για να σαμποτάρει τις διαδικασίες ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ και την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στον ΟΗΕ. Αναμένεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου οι άνθρωποι του Φεστίμ Λατό θα προκαλέσουν σοβαρά περιστατικά σε ιδρύματα του Κοσσυφοπεδίου. Επίσης, η ασφάλεια της Ελλάδας τον Μάρτιο θα δημιουργήσει ένα περιστατικό στα σύνορα με την Αλβανία, που θα φέρεται ότι γίνεται επίθεση σε στρατόπεδο του ελληνικού στρατού στα Ιωάννινα και θα κατηγορηθεί το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία στα Ηνωμένα Έθνη ως χώρες που προωθούν τον αλυτρωτισμό. Ο Φεστίμ Λατό είναι από την Φίερ και ζει στην Ολλανδία εδώ και πολλά χρόνια και συνυπάρχει με έναν Έλληνα, γείτονάς του στην Ολλανδία είναι ο Έλληνας πράκτορας Θανάσης Σπυρόπουλος. Ο Λατό το 1993 καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών στον Αυλώνα για κλοπή, το 2015 το δικαστήριο των Τιράνων τον καταδίκασε για απάτη χιλιάδων ευρώ και το 2017 καταδικάστηκε για μη καταβολή φόρων. Δεν μπορεί να έρθει στην Αλβανία επειδή εκκρεμεί ποινή φυλάκισης δύο ετών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.