Πρωτοβουλία ενίσχυσης βιβλιοθήκης Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

Βιβλία για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος συγκεντρώνει η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ως πρώτη πρωτοβουλία των δράσεων Δικτύωσης, Πληροφόρησης και Ευαισθητοποίησης. Η πρωτοβουλία ενίσχυσης της βιβλιοθήκης θα αναπτυχθεί σε δύο χρονικά διαστήματα από τις 14 Οκτωβρίου έως και το τέλος του ίδιου μηνός, καθώς κι όλο το Νοέμβριο.
Τα βιβλία θα διαβάζουν παιδιά ηλικίας από 4-15 ετών και δύναται να αφορούν στην λογοτεχνία, στο θέατρο, στην ψυχαγωγία, καθώς και στην εκπαίδευση. Τις εκδόσεις μπορούν να προσφέρουν πολίτες, δημιουργοί (συγγραφείς ή λογοτέχνες) κι εκπρόσωποι εκδοτικών οίκων.

Τα πονήματα μπορούν να παραδοθούν αυτοπροσώπως (με κλείσιμο τηλεφωνικού ραντεβού) στα γραφεία της ΚΟΙΝΣΕΠ ( οδός Λαγκαδά 12, ΤΚ. 54630, Κέντρο Θεσσαλονίκης , e-mail: info@ekief.gr , τηλέφωνο: 6944-18.17.72) ή ταχυδρομικώς στην ίδια διεύθυνση.
Τα ονόματα των δημιουργών και των εκδοτικών οίκων (εφόσον το επιθυμούν), θα δημοσιευτούν σε κατάλογο, που θα αποσταλεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.
Πληροφορίες σχετικά με την επίδοση των βιβλίων προς κάθε ενδιαφερόμενο δίνονται ή το κλείσιμο ραντεβού πραγματοποιείται με κλήση στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6944.18.17.72 .

Μερικά πληροφοριακά στοιχεία για την Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών

Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ» ιδρύθηκε στην Ελλάδα (με έδρα στη Θεσσαλονίκη) και δημιουργήθηκε με την επιστημονική αρωγή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.
Είναι μια καινοτομική Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που σκοπεύει να στηρίξει μονογονείς, ανέργους κι ΑΜΕΑ σε διάφορους τομείς διαφόρων υπηρεσιών.
Η Εταιρεία λειτουργεί στη λογική της κοινωνικής- αλληλέγγυας – δίκαιας παροχής υπηρεσιών, ενώ προγραμματίζεται η υλοποίηση δράσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οι δράσεις της Εταιρείας αποσκοπούν:
1. Στην προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής – υποστήριξης για την επιχειρηματική ανάπτυξη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, μέσω της λειτουργίας γραφείου οικογενειακής και επαγγελματικής συμβουλευτικής.
2. Στην έκδοση βιβλίων σε δίσκο- ταινία ή άλλα φυσικά μέσα, με έμφαση στην τεκμηρίωση και αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών ζητημάτων που αφορούν στην οικογένεια και ειδικού τύπου για να είναι κατάλληλα για άτομα με ειδικές ανάγκες.
3. Στην διοργάνωση εκδηλώσεων καλλιτεχνικού, επιστημονικού, επιχειρηματικού, εκπαιδευτικού ή εμπορικού χαρακτήρα, με κοινωνικό πρόσημο ή χαρακτήρα.
4. Στην προσφορά υπηρεσιών- συμβουλών και υποστήριξης για την ανάπτυξη δράσεων επικοινωνίας και δικτύωσης, με έμφαση στη δημιουργία ηλεκτρονικών πλατφορμών δικτύωσης ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή οργανισμών της κοινωνικής οικονομίας που προσφέρουν στις μονογονεϊκές οικογένειες και στο παιδί.
5. Υπηρεσίες έρευνας κι ανάπτυξης προϊόντων διαδραστικών πολυμέσων (Ιnteractive Multimedia).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.