Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα & ευχές στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος [Φωτο]

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας Στρατηγού (ε.α.) Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Π.Σ. Βασιλείου Ματθαιόπουλου, του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων Αντιστράτηγου Π.Σ. Στέφανου Κολοκούρη, του Συντονιστή Υποστήριξης Α.Π.Σ. Υποστράτηγου Π.Σ. Αναστάσιου Σωτήρχου, του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγου ΠΣ Νικόλαου Σπαή και του Διοικητή Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγου ΠΣ Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου, ακούστηκαν και φέτος τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τη μικτή Μουσική Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τη Μουσική των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Ματθαιόπουλος, απευθυνόμενος σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, τόνισε μεταξύ άλλων: «[…] Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2019. Τη χρονιά που πέρασε καταφέραμε πολλά και σε πολλές περιπτώσεις ξεπεράσαμε τον εαυτό μας. Τις γνώσεις και τις εμπειρίες αυτές πρέπει να τις αξιοποιήσουμε, και να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο μας την νέα χρονιά, το 2020. Σας συγχαίρω όλους για την επιχειρησιακή σας απόδοση και για το αποτέλεσμα που επετεύχθη συλλογικά. Σας εύχομαι υγεία, τύχη, δύναμη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. […]».

Εν συνεχεία, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων «[…] όλα όσα επιτύχαμε ήταν αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας. Με αυτό ως αφετηρία θα συνεχίσουμε όλοι μαζί με απώτερο σκοπό την προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος. Εύχομαι σε όλους υγεία και πρόοδο. Καλή χρονιά! […]».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και πυροσβέστες από Διευθύνσεις και Τμήματα του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, συνταξιούχοι συνάδελφοι, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και συνδικαλιστικών φορέων, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

One comment on “Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα & ευχές στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος [Φωτο]”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.