ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ζητούν σλαβικές ονομασίες σε πόλεις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!

«Το Συμβούλιο της Ευρώπης ισχυρίζεται ότι προστατεύει και εγγυάται τα δικαιώματα των μειονοτήτων να χρησιμοποιούν ονόματα και τοπωνύμια στη γλώσσα της μειονότητας», γράφει το δημοσίευμα εφημερίδας των Σκοπίων και συνεχίζει:

Γιατί, λοιπόν οι Ψευδομακεδόνες (Σλάβοι) εξακολουθούν να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ονόματα που επέβαλε η Ελλάδα και δεν επιτρέπει να αναφέρονται τα παιδιά τους με ονόματα σλαβικά και να χρησιμοποιούν σλαβικά ονόματα για τις πόλεις και τα χωριά (στην Ελλάδα), γράφει το λεγόμενο διεθνές ψευδομακεδονικό (σλαβικό) κίνημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εδρεύει στο Τορόντο (και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των Σκοπίων).

«Η χρήση διπλών ονομασιών είναι μια τακτική που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά, όχι η Ελλάδα που είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Δηλαδή η Θεσσαλονίκη να λέγεται Σολούν…).
Απαιτεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης

Η οργάνωση αυτή του Τορόντο απαιτεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εξηγήσει την αδράνεια του, όσον αφορά τις διακρίσεις προς τους ψευδομακεδόνες (Σλάβους) στην Ελλάδα καθώς η Ελλάδα αρνήθηκε να επικυρώσει τη Σύμβαση πλαίσιο για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων (οι Σλάβοι λένε ότι ανήκουν στο ανύπαρκτο «έθνος των Μακεδόνων») ή τον Ευρωπαϊκό χάρτη για τις Περιφέρειες ή τις μειονοτικές γλώσσες ( Οι Σλάβοι λένε ότι μιλούν την ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα, ενώ είναι καθαρά Σλαβο-Βουλγαρική).

Η επικύρωση αυτών των χαρτών –συνεχίζει το δημοσίευμα- δεν έχει προχωρήσει αφού και η Βουλγαρία, δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια για την προστασία της ψευδομακεδονικής μειονότητας στη Βουλγαρία, αφού και το Συμβούλιο της Ευρώπης αρνείται να εφαρμόσει το καταστατικό του.
(Οι Βούλγαροι δεν αναγνωρίζουν καμία «μακεδονική» γλώσσα αφού αυτήν που μιλάνε οι Σκοπιανοί την καθορίζουν διάλεκτο της βουλγαρικής. Ούτε, φυσικά, «έθνος Μακεδόνων», αφού είναι ιστορικά ανύπαρκτο).
Επίσης, θεωρείται προσβολή σε όποιον τολμά να είναι Ψευδομακεδόνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το Συμβούλιο της Ευρώπης καθορίζει την Ψευδομακεδονία ως «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (στο κείμενο „поранешна југословенска Република Македонија”).

Κατά ειρωνικό τρόπο, ενώ τα Σκόπια έχουν επικυρώσει και εφαρμόσει τη Σύμβαση Πλαίσιο για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων, δεν μπορούν να αναγνωρισθούν με το όνομα «Μακεδονία» ούτε ως «μακεδονική» μειονότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταλήγει το δημοσίευμα που μεταφράζει το echedoros-a.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.