Πώς θα βρείτε κάποιον στο Facebook χωρίς το όνομά του

Τα social media έχουν κατακλύσει τη ζωή μας και

αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εποχής της ταχύτητας και της τεχνολογίας. Όταν προχωρούμε στην αναζήτηση ενός προσώπου στο facebook, ακολουθούμε τον συνήθη τρόπο της πληκτρολόγησης του ονοματεπωνύμου στο πεδίο αναζήτησης.

Η δυσκολία όμως έγκειται όταν το πρόσωπο που αναζητούμε έχει ένα διαφορετικό όνομα ή παρατσούκλι. Τα πράγματα γίνονται εύκολα όταν έχετε το κινητό του προσώπου. Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε την αναζήτηση και με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν φτάσετε και πάλι στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ελέγξτε εάν έχει μοιραστεί το τηλέφωνό του μαζί σας στο Gmail, όπως περιγράφουμε στο άρθρο:Πώς θα βρείτε γρήγορα έναν αριθμό τηλεφώνου μέσω Google.

Αφού βρείτε τον αριθμό του κινητού, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με αυτό στο Facebook, εισάγοντάς το στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/settings?tab=privacy&section=findphone&view

Το ποιοι μπορούν να δουν ήδη τον αριθμό του τηλεφώνου σας, το ορίζετε στη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/[to_onoma_sas_sto_FB]/about?section=contact_basic δίπλα στον αριθμό σας.

Όπως θα παρατηρήσετε, είναι διαφορετικό ποιοι μπορούν να δουν τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τη σελίδα σας στο Facebook από τη δυνατότητα να σας αναζητήσουν με αυτόν.

Για παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι η προβολή του αριθμό κινητού ήταν περιορισμένη στην «Οικογένεια» (ομάδα που δημιουργεί ο χρήστης με επιλεγμένα μέλη, ως κοινό κάποιων δημοσιεύσεων), εντούτοις η αναζήτηση με αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου οδήγησε στη σελίδα του σωστού χρήστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.