Πόλος έλξης ο σύλλογος “Δώσε Ζωή” στο “The Mall Athens” [Φωτο]

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία με ειδικό περίπτερο στο “The Mall Athens” της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία “Δώσε Ζωή”. Εκατοντάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έδειξαν την αγάπη τους και τη στήριξη τους στις δράσεις και το έργο του συλλόγου. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν και συνομίλησαν με την πρόεδρο του “Δώσε Ζωή”, κα Παναγιώτα Καμπά και τους δραστήριους εθελοντές ήταν και ο δημοσιογράφος Αλέξης Τερζής. Κατά τη ενημέρωσή του για τις πρωτοβουλίες της δραστήριας οργάνωσης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι χρέος και καθήκον μου να βοηθάω το σύλλογο “Δώσε Ζωή” ο οποίος επιτελεί σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο”.

Να θυμίσουμε ότι από την Τετάρτη 17 έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 η Εταιρία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» βρισκόταν σε ειδικό περίπτερο στο «The Mall Athens» (Ανδρέα Παπανδρέου 35 , Παράπλευρος Αττικής Οδού, θέση Ψαλίδι) στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του πρώτου και μεγαλύτερου εμπορικού ψυχαγωγικού κέντρου στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου. Μάλιστα δεκάδες απ’αυτούς παρευρισκόμενους εκδήλωσαν την επιθυμία τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το έργο που γίνεται.

Η πρόεδρος του «Δώσε Ζωή», κα Παναγιώτα Καμπά και οι εθελοντές ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση του «The Mall Athens» για τη φιλοξενία με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους.

Ποια είναι η Εταιρία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή»

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή», ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Δεκέμβριο του 2016. Στόχος της είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους. Σκοπός της, να αποτελέσει έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους (π.χ. εκπαιδευτικούς). Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Η ένταξη, η πρόσβαση, τα δικαιώματα, η κοινωνικοποίηση και η στήριξη των παιδιών είναι η βάση για να σκεφτούμε αλλιώς, να δώσουμε ζωή.

Η συνεισφορά του κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Έχει ανάγκη ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους.

Επικοινωνία:

Δημητρακοπούλου Π. 2
Άνω Πατήσια Τ.Κ. 111 41
Τηλ./Fax:210 68 35 451
email: info@dosezoi.gr
www.dosezoi.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.