ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ιδιωτικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ για να ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ στο ΔΗΜΟΣΙΟ!

Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι καταγγελίες στο Adiakritos.gr για την άκρως περίεργη διαδικασία της προκήρυξης ΣΟΧ 2018 για τη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (Τ.Α.Π.Α.).

Πέρα από τα καταγγελλόμενα για ύποπτα “ψαλίδια” -με άλλοθι ασήμαντες αιτίες- αιτούντων με υψηλά μόρια που θα καταλάμβαναν θέση στη λίστα επιλεγέντων τους οποίους με περίσσια ευκολία  απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες τώρα έρχεται στο “φως” η απόφαση ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο ΤΑΠ μέσω ΑΣΕΠ έως του ποσού 24.800,00€ συμπ/νου Φ.Π.Α με αμοιβή ανά αίτηση στα 5 ευρώ!!!

Δηλαδή σε απλά Ελληνικά, δε φθάνει που το ρουσφέτι πάει …σύννεφο χρεώνουν τους φορολογούμενους με περίπου 25.000 ευρώ για να δώσουν προς επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα Ελλήνων πολιτών σε ιδιωτική εταιρεία για να τους αξιολογήσει με σκοπό μια θέση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας…

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων και συγκεκριμένα με το Γραφείο Προέδρου τους ενημερώσαμε για τις καταγγελίες αναγνωστών για τις φερόμενες ως ύποπτες απορρίψεις αιτούντων που συγκέντρωναν μόρια για να διοριστούν σε αντίστοιχη θέση εργασίας της προκήρυξης.

Μας παρέπεμψαν στην υπεύθυνη του Τμήματος Προσωπικού κα Γ.Μπάκνη στην οποία θέσαμε υπόψη της -μεταξύ άλλων- την επώνυμη καταγγελία αναγνώστη του Adiakritos.gr ο οποίος ανέφερε ως άκρως προκλητική την απόρριψη της αίτησης του με την αιτιολογία “Μη αποδεκτή μετάφραση του πτυχίου Αγγλικής γλώσσας”. Σημειωτέον ο εν λόγω κύριος με την ίδια επικυρωμένη από δικηγόρο Αθηνών μετάφραση του πτυχίου Αγγλικών έχει περάσει επιτυχώς προσφάτως σε πίνακες κατάταξης σε διαγωνισμούς μέσω του ΑΣΕΠ.

“Προφανώς δεν πρόσεξαν στο ΑΣΕΠ ότι δεν ήταν σωστή η επικύρωση της μετάφρασης” απάντησε η κα Μπάκνη η οποία συμπλήρωσε ότι χρειάζεται -πέρα από την σφραγίδα και την υπογραφή του δικηγόρου που μεταφράζει από τα Αγγλικά στα Ελληνικά το πτυχίο- και η στρογγυλή σφραγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο δικηγόρος-μέλος του είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Η απόφαση ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία αξιολόγησης αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο ΤΑΠ μέσω ΑΣΕΠ 

Στις 6 Ιουνίου 2018 με την Αριθ. Πρωτ: ΔΙΟΙΚ/Β/ 7053 Απόφαση το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (Τ.Α.Π.Α.) ανέθεσε την παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο ΤΑΠ μέσω ΑΣΕΠ στην εταιρεία RETAIL SERVICES ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ε.Π.Ε-INGROUP με ΑΦΜ 099914609 έναντι έως του ποσού 24.800,00€ συμπ/νου Φ.Π.Α με αμοιβή ανά αίτηση στα 5 ευρώ. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του ΤΑΠ στον ΚΑΕ 043951 του τρέχοντος οικονομικού έτους 2018.

Συγκεκριμένα ανέθεσαν την παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης αιτήσεων στην εταιρεία RETAIL SERVICES ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ε.Π.Ε -INGROUP, Οιτύλου 11& Πανόρμου 38 ΑΘΗΝΑ ΤΚ11523 ΨΥΧΙΚΟ τηλ. 2108210555 με ΑΦΜ 099914609 και ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ.

Έργο της ήταν η παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο ΤΑΠ μέσω ΑΣΕΠ με αμοιβή ανά αίτηση 5,00 ευρώ.

Η δαπάνη για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών θα ανέλθει έως του ποσού των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (24.800,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Διαβάστε επίσης σχετικά μόνο στο Adiakritos.gr:

ΝΤΡΟΠΗ: «ΠΑΡΑΓΚΑ» προσλήψεων με «ΜΑΪΜΟΥ» αιτίες ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΝ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.