Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (V.M.S.), θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς στις 12-10-2016, οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας:
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης (χ/θ 23,225) έως τον Α/Κ Μπογιατίου (χ/θ 27,960), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.00΄της επομένης.

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη ράμπα εισόδου του Α/Κ Βαρυμπόμπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.00΄της επομένης.
Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως ακολούθως: Α/Κ Βαρυμπόμπης – δεξιά στην οδό Ερυθραίας – αριστερά στη Λ. Ερυθραίας – συνέχεια στον παράλληλο βοηθητικό της Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας – αριστερά στη Λ. Κρυονερίου – Α/Κ Μπογιατίου – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.

• Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της χ/θ 26,500 και της χ/θ 25,700, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 22.00΄έως 05.00΄της επομένης.

• Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα της μεταξύ της χ/θ 25,400 και της χ/θ 26,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, κατά τις ώρες 20.00΄ έως 22.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.