Περίπτερο ανθρωπιάς του συλλόγου “Δώσε Ζωή” για τα παιδιά ΑμεΑ

Για πρώτη χρονιά η Beauty Greece Tsirimokou υποστήριξε το έργο της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία “Δώσε Ζωή” παραχωρώντας περίπτερο στην Έκθεση-Συνέδριο “Beauty Macedonia Χειμώνας 2017” που έλαβε χώρα από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2017 στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα Περίπτερα 15 & 13.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης μέλη της δραστήριας ΜΚΟ ενημέρωσαν τους εκατοντάδες επισκέπτες για το έργο και τη δράση του “Δώσε Ζωή”. Το περίπτερο του συλλόγου έσφυζε από χαμόγελα ευαισθητοποιημένων πολιτών και ξεχώρισε για την αισθητική, τον σχεδιασμό του και τον κοινωνικό σκοπό που εξυπηρετούσε.

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία “Δώσε Ζωή”, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Δεκέμβριο του 2016.
Στόχος της, είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους. Σκοπός της, είναι να αποτελέσει έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους (π.χ. εκπαιδευτικούς).

Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Πεποίθησή μας, είναι πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε

Η ένταξη, η πρόσβαση, τα δικαιώματα, η κοινωνικοποίηση και η στήριξη των παιδιών με αναπηρία, είναι η βάση για να σκεφτούμε αλλιώς, να δώσουμε ζωή.

Photographer: Katerina Eteri

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για το πολυποίκιλο έργο του συλλόγου “Δώσε Ζωή” να προσφέρει στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.