Το Πάσχα φέτος πέφτει 16 Απριλίου [Γράφει ο Athan]

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα σημείο της Γης δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους. Εμείς, ως Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία». Ερντογάν 22-3-2017

 

Το Πάσχα φέτος πέφτει 16 Απρίλιου.

Όπως και τα το δημοψήφισμα στην Τουρκία 16 Απριλίου.

Δε πιστεύω στις συμπτώσεις, ούτε και σε τυχαία γεγονότα. Ξέρω ότι οι αριθμοί  μιλάνε αλλά δεν είμαι αρμόδιος εγώ να πω τι λένε, υπάρχουν άλλοι που κάνουν κάτι τέτοιο και το κάνουν καλά.

Ότι και να βγει από  αυτό το αποτέλεσμα  η παραπάνω απειλή δεν είναι τυχαία. Κοίτα πίσω από την δήλωση, την προειδοποίηση. Το πεδίο, η τύχη, ο Θεός, ότι εσύ νομίζεις, μας προετοιμάζει για αυτό που έρχεται στην Ευρώπη.

Μεγάλα, συντονισμένα και πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα θα χτυπήσουν πολλά κράτη της Ευρώπης, στο όνομα του Ισλάμ. Ή τουλάχιστον έτσι θα μας δείξουν.

Από τα Χριστούγεννα το θέμα τρομοκρατία έχει παγώσει και δεν υπήρχε καμία «κινητικότητα». Όμως πλησιάζουμε πάλι σε μέρες που θα πρέπει να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και που λύνονται στο όνομα της τρομοκρατίας και κατ’ επέκταση της ανασφάλειας που θα προκαλέσουν στους ευρωπαίους πολίτες. Ωραία η στημένη Ειρήνη τους αλλά ως εδώ, τώρα θέλουν φασαρίες.

Τα μάτια σου δεκατέσσερα σε ΑΓΓΛΙΑ,  σε ΓΑΛΛΙΑ, σε ΓΕΡΜΑΝΙΑ, κάθε κράτος με σημαία ΕΕ. Ακόμα και σε Ελλάδα. Σε κάθε μέρος που κυματίζει Ευρωπαϊκό αλλά και Αμερικάνικο πανί ο κάθε ένας θα χρειαστεί να προσέχει.

Ξέρουν πολύ καλά πως θα διαλύσουν την Ευρώπη, πως θα κατευθύνουν την ψήφο του Ευρωπαίου στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές προς τα άκρα.

Μπορεί ένα μεγάλο χτύπημα να δώσει τη νίκη στη Λεπέν; Μπορούν ταυτόχρονα χτυπήματα ακόμη και με χημικά να ξεκινήσουν μια σταυροφορία έναντι του ισλάμ; Να βαθύνει ο διχασμός μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών; Τι θα επιτευχθεί με αυτόν τον διχασμό;

Πολλά τα οφέλη της τρομοκρατίας τελικά.

Αν θυμάμαι καλά αυτό δεν είπε ο Τραμπ; Ότι θέλει να διαλυθεί η Ευρώπη; Αυτό θα γίνει και θα γίνει με άσχημο τρόπο. Αλλά δεν θα φταίνε αυτοί που θα μας δείξουν ότι φταίνε, πρόσεχε. Πρόσεχε που θα ρίξεις την ευθύνη και ποιους θα εμπιστευτείς για την ασφάλεια σου. Άλλοι τα οργανώνουν και άλλοι τα εκτελούν.

Η συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ πολύ σύντομα θα καταρρεύσει οπότε και θα εισέλθει στη χώρα μας συντεταγμένος στρατός μαζί με τους μετανάστες-πρόσφυγες που οι αριθμοί τρομάζουν. Στρατός που έχει σκοπό να απορρυθμίσει και να σαμποτάρει το κράτος στο οποίο θα βρίσκετε.

Ετοιμάζονται μέσα στις γιορτές του Πάσχα να ξεκινήσουν το αιματοκύλισμα την Ευρώπη. Απλά το λεμέ από τώρα για να δεις ποιος είναι εχθρός σου. Αυτός που στο παίζει φίλος και σύμμαχος. Αυτοί που έσπειραν τον τρόμο στις μουσουλμανικές χώρες γνώριζαν τι θα συμβεί αν δεχτεί επίθεση από απίστους (δυτικούς) η πίστη του Ισλάμ. Το ήξερε η Αμερική, το ήξερε η Αγγλία,  η  Γαλλία, οι μεγαλοτραπεζίτες και τα αφεντικά μεγαλοπολυεθνικών, όλοι στην υπηρεσία για την εκπλήρωση  ενός κοινού σκοπού. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε εκεί μέσα σε αυτά τα κράτη να βρεις τους υπευθύνους και όχι στους τρομοκράτες. Ποια άραγε τρομοκρατία γεννήθηκε στην τύχη.

Athan

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.