Ο σύλλογος “Δώσε Ζωή” στο “The Mall Athens” για τη στήριξη των ΑμεΑ

Από την Τετάρτη 17 έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 η Εταιρία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία “Δώσε Ζωή” θα βρίσκεται σε ειδικό περίπτερο στο “The Mall Athens”, Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Παράπλευρος Αττικής Οδού), θέση Ψαλίδι στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του πρώτου και μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και για να εκδηλώσουν την επιθυμία τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το έργο που κάνει ο δραστήριος σύλλογος. Η πρόεδρος του “Δώσε Ζωή”, κα Παναγιώτα Καμπά και οι εθελοντές ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του “The Mall Athens” για τη φιλοξενία με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους.

Ποιος είναι ο σύλλογος “Δώσε Ζωή”

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή», ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Δεκέμβριο του 2016.
Στόχος της, είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους. Σκοπός της, είναι να αποτελέσει έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους (π.χ. εκπαιδευτικούς). Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Πεποίθησή τους, είναι πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε

Η ένταξη, η πρόσβαση, τα δικαιώματα, η κοινωνικοποίηση και η στήριξη των παιδιών με αναπηρία, είναι η βάση για να σκεφτούμε αλλιώς, να δώσουμε ζωή.

Ο Σύλλογος “Δώσε ζωή” είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που στόχο έχει την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα την ενημέρωση των πολιτών. Προσπαθεί να στηρίζει τα παιδιά βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης τους και την καθημερινή τους ζωή. Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Τα παιδιά αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας και όχι να τα περιφρονούμε και να τους περιθωριοποιούμε.
Η συνεισφορά του κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Είναι ένας νέος Σύλλογος και έχει ανάγκη ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους.

Επικοινωνία:

Δημητρακοπούλου Π. 2
Άνω Πατήσια Τ.Κ. 111 41
Τηλ./Fax:210 68 35 451
email: info@dosezoi.gr
www.dosezoi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.