Ο Στάθης Κεφαλίδης νέος Κυβερνήτης στο “πηδάλιο” της AHEPA Hellas

Ο Στάθης Κεφαλίδης, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης, εξελέγη νέος Κυβερνήτης της AHEPA Ελλάδος, κατά το 19ο Ετήσιο Συνέδριο της Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη και στις εργασίες του οποίου σημειώθηκε συμμετοχή-ρεκόρ συνέδρων/εκλεκτόρων από τα 35 ανά τη χώρα Τμήματα της AHEPA Hellas.

Αυτός είναι ο νέος Κυβερνήτης της AHEPA Hellas

Ο Ευστάθιος Κεφαλίδης είναι ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Ορφέας Κομοτηνής του οποίου διατέλεσε Πρόεδρος για δύο συνεχή έτη. Υπηρέτησε την Οργάνωση σε κεντρικό επίπεδο από τις θέσεις του Αντιπροέδρου Εκπαίδευσης, του Ταμία και του Υποκυβερνήτη. Εξελέγη «Καλύτερο Μέλος Ελλάδας 2015» και ο «Καλύτερος ΑΗΕΡΑ Κόσμου», παραλαμβάνοντας το βραβείο σε τελετή στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ από τον Ύπατο Πρόεδρο της Οργάνωσης. Υπήρξε μέλος της επιτροπής της Οργάνωσης Ελλάδας – Κύπρου στην Αμερική, με πρόεδρο τον σημερινό Ύπατο Πρόεδρο, Καρλ Χόλιστερ. Οργάνωσε το 16ο Συνέδριο της AHEPA Hellas στην Κομοτηνή, τις εργασίες του οποίου τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Ύπατου Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Φίλιππο Φράγκο. Επίσης οργάνωσε δύο ακόμη επισκέψεις Προέδρων της Οργάνωσης και μελών του Ύπατου Συμβουλίου στην Κομοτηνή προκειμένου να γνωρίσουν την πόλη, και τη Ροδόπη και τη Θράκη γενικότερα, καθώς και τους τοπικούς φορείς. Ο Ευστάθιος Κεφαλίδης συμμετέχει σε όλα τα συνέδρια της Οργάνωσης στις ΗΠΑ σαν εκλέκτορας.
Η AHEPA (American Hellenic Progressive Educational Association / Αμερικανο-Ελληνική Προοδευτική Μορφωτική Ένωση), ιδρύθηκε το 1922 στην Αμερική από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Έκτοτε η Οργάνωση έχει να δείξει πλούσιο κοινωνικό έργο σε συνεργασία με την Εκκλησία και θεσμικούς φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.