Ο όμιλος MTC Group αρωγός στο έργο του συλλόγου “Δώσε Ζωή”

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον όμιλο MTC Group Consulting που καινοτομεί διεθνώς στις υπηρεσίες Μάρκετινγκ, Συμβούλων Τουρισμού, Δημοσίων σχέσεων και Διοργάνωσης εκδηλώσεων.
Κατά την πρόσφατη συνάντηση της αντιπροσωπείας του «Δώσε Ζωή» με τον Πρόεδρο του Ομίλου ΜΤC Group, κο Νότη Μαρτάκη, εξέφρασαν την κοινή πεποίθηση τους ότι ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, έχει γίνει αντιληπτός εδώ και πολλά χρόνια, ο σημαντικός ρόλος του Μάρκετινγκ στον κλάδο των Μ.Κ.Ο. και χρησιμοποιούνται οι τεχνικές του με θετικά αποτελέσματα.

Συγκλίνουν μάλιστα οι απόψεις τους για την «πρόκληση» χρήσης αυτού του «εργαλείου» για το κοινωνικό όφελος.
Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον όμιλο MTC Group Consulting για την πρωτοβουλία του να παρέχει καινοτόμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για να στηρίξει το έργο και τις δράσεις της. Οι ενέργειες αυτές αφορούν σε δράσεις προβολής, δημοσιότητας καθώς και δικτύωσης με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Για τις προαναφερόμενες υπηρεσίες η συμβολή της MTC Group είναι δωρεάν για τους σκοπούς και το έργο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας “Δώσε Ζωή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.