Ο “Ιούδας”, οι “μαθητές” του & η “μαϊμού” Espresso!

Σε “μαγειρείο” που στεγάζεται σε γραφεία εταιρείας εκδοτικού ομίλου στήνεται ένα πειρατικό φύλλο εφημερίδας από την ίδια αποτυχημένη ομάδα “αποστατών” που έριξαν στα …βράχια μια σχετικά πρόσφατη φιλόδοξη εκδοτική προσπάθεια για ημερήσια εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τα ίδια πρόσωπα που με πρωτοφανή αλητεία φέρθηκαν χυδαιότατα σε έμπειρους δημοσιογράφους και με ανήθικα τεχνάσματα προσπάθησαν να τους εξοντώσουν επαγγελματικά με τις …ευλογίες του “προστάτη” και “Μεσσία” τους.

Δυστυχώς όλα αυτά έλαβαν χώρα κάτω από τη …μύτη ευυπόληπτου επιχειρηματία που δεν πήρε είδηση τις δολοπλοκίες τους…

Η νέα καθημερινή εφημερίδα έχει ήδη ολοκληρώσει τη στελέχωσή της αφού η “ομάδα” copy paste συντακτών είναι έτοιμη πάντα για κάθε …αντιδεοντολογική πράξη.

Δυστυχώς κάποιοι απ’αυτούς δηλώνουν δημοσιογράφοι με ύφος βραβευμένων με …Πούλιτζερ, πολεμούν με δόλιους τρόπους επαγγελματίες και είναι μέλη Ενώσεων Συντακτών.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα το νέο φύλλο, μετά την πιστή αντιγραφή του κασέ ευρείας κυκλοφορίας ημερήσιας εφημερίδας που απέτυχαν παταγωδώς να κοπιάρουν σε προηγούμενη απόπειρα τους, τώρα ανεβαίνουν επίπεδο αφού επιχειρούν να κλέψουν και τους εμπορικούς τίτλους άλλων καθιερωμένων εντύπων. Τέτοια κακία και ρεβανσισμός…

Στήνουν “μαϊμού” εφημερίδα Espresso!

Όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά “πηγαδάκια” η νέα γιαλαντζί εφημερίδα θα ονομάζεται … «Εspresso».

Πώς θα βάλουν το σχέδιο σε δράση;

Λέγεται πως οφείλεται σε λάθος υπαλλήλου στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο τμήμα των σημάτων, καθότι ο τίτλος της… κανονικής «Εspresso» έχει παραχωρηθεί υπό μορφή
επινοικίασης στον εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη και δεν έχει αγοραστεί. Γι’αυτό και δεν βρέθηκε το εμπορικό σήμα στη λίστα των κατοχυρωμένων τίτλων.

Με απόφαση λοιπόν της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, που δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2018, αποδέχθηκε τη με αριθμό N250954 δήλωση σήματος, με ημερομηνία κατάθεσης 23/08/2018, «Εσπρέσο»!

Και, την ίδια ημέρα, έγινε αποδεκτός και ο τίτλος «Espresso» στα αγγλικά…

Σίγουρα κάποιοι θα καυχιόνται για την …καπατσοσύνη τους!

One comment on “Ο “Ιούδας”, οι “μαθητές” του & η “μαϊμού” Espresso!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.