Ο Γιλντιρίμ λέει να μην …κλάψει καμία μάνα για το χαμό του παιδιού της

“Οι γυναίκες αξιωματικοί που συμμετέχουν στην αποστολή Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που διεξάγουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αφρίν της Συρίας, σημειώνουν πολύ κρίσιμες επιτυχίες” δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Στην ομιλία που έκανε σε εκδήλωση του Υπουργείου για την Οικογένεια και τις Κοινωνικές Πολιτικές στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Μπέστεπε, είπε ότι πολλές από τις μεγάλες εταιρείες της Τουρκίας διοικούνται από γυναίκες.

«Γυναίκα θα πει μόχθος, θα πει ειρήνη, θα πει εμπιστοσύνη, θα πει ευσπλαχνία. Θέλουμε να μην κλάψει καμία μάνα για το χαμό του παιδιού της. Θέλουμε να μην θυσιάσουμε στην τρομοκρατία κανένα παιδί της χώρας», ανέφερε σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο τούρκος πρωθυπουργός τόνισε εξάλλου ότι θα αυξήσουν την γυναικεία απασχόληση και θα εργαστούν για την μείωση της αδήλωτης εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.