Έκπτωση 30% στους αναγνώστες μας από την εταιρεία “DisoLine ELIXIRIO”

Ένα από τα σημαντικότερα αίτια για την μεγάλη ανεργία που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, είναι η αλόγιστη κατανάλωση εισαγόμενων αγαθών σε βάρος αυτών που παράγονται στην Ελλάδα. Όσο περισσότερο αγοράζουμε ξένα προϊόντα, τόσο περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, τόσο περισσότεροι Έλληνες μένουν άνεργοι και αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Για τον λόγο αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, όλοι οι Έλληνες να προτιμούμε τα Ελληνικά προϊόντα και να στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, ως πολίτες, στην αυτοδύναμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και στην βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης όλων μας.
Το όφελος που θα έχουμε προτιμώντας τα Ελληνικά προϊόντα, γίνεται κατανοητό από τα παρακάτω:
Αν κάθε Έλληνας «στρέψει» 100 ευρώ κάθε μήνα για κατανάλωση Ελληνικών προϊόντων αντί εισαγομένων, θα «πέσουν» στην Ελληνική Οικονομία περίπου 12 δισ. ευρώ και θα δημιουργηθούν περισσότερες από 400.000 νέες θέσεις εργασίας, σε μόλις ένα έτος.

Τα Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα των αναγκών μας και περιλαμβάνουν αγροτικά προϊόντα, τυποποιημένα τρόφιμα, ποτά, παγωτά, γλυκά, ενδύματα, υποδήματα, απορρυπαντικά, καλλυντικά, φάρμακα, έπιπλα, ηλεκτρικές μικροσυσκευές ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό, υλικά οικοδομής, ασφαλίσεις, τουρισμό και πολλά – πολλά άλλα.

Εάν δεν είμαστε σίγουροι αν ένα προϊόν παράγεται στην Ελλάδα, είναι καλό να ρωτάμε, ή να διαβάζουμε στην ετικέτα του αν γράφει πως παρασκευάζεται στην Ελλάδα. Συνήθως, πολλά από αυτά τα προϊόντα έχουν και μια μικρή Ελληνική σημαία, ώστε να ξεχωρίζουν ευκολότερα.
Επίσης, αν στο barcode υπάρχει ο κωδικός 5 20 ή 5 21, το προϊόν σε ποσοστό πιθανότητας 95%, είναι ελληνικό.

Ο “Αδιάκριτος” επιμένει Ελληνικά, στηρίζει την Ελληνική επιχειρηματικότητα και τα αγνά-αξιόπιστα προϊόντα της.

Έκπτωση 30% στους αναγνώστες μας από την ανερχόμενη εταιρεία (DisoLine ELIXIRIO)

Προσοχή! Κατά την παραγγελία σας αναφέρεται ως σημείωση adiakritos.gr

Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα ωφέλει των φυτικών-βιολογικών προϊόντων. Μετά από μεγάλη μελέτη σε όσα μας προσφέρει η φύση, προωθήσαμε την ιδέα που ωρίμασε μαζί μας και οργανώσαμε την εταιρεία μας σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βοτανολόγου με σκοπό να προσφέρουμε στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.
Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε έχουν μελετηθεί και επιλέχθηκαν με βάση την ευεργετική τους ιδιότητα και πως αυτή ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας.
Τα προϊόντα μας διαθέτουν διακριτικό άρωμα και είναι κατάλληλα για μεικτές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες δίχως να έχουμε χρησιμοποιήσει χρώματα και χημικά. Τέλος όλα μας τα προϊόντα φέρουν την γνωστοποίηση του ΕΟΦ και της Ε.Ε

Disoline
Παύλου Μελά 43, Περιστέρι
Τηλέφωνο
2108812970

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.