ΝΤΡΟΠΗ: “ΠΑΡΑΓΚΑ” προσλήψεων με “ΜΑΪΜΟΥ” αιτίες ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΝ

“Βροχή” καταγγελιών στην ιστοσελίδα μας από αγανακτισμένους υποψηφίους της Προκήρυξης ΣΟΧ 2018 του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων για τους κωδικούς θέσης από 113 έως 144 ΔΕ – Πωλητών Εκμαγείων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ – όπου αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το περίεργο παρασκήνιο στις προσλήψεις οκτάμηνης απασχόλησης είναι μέσα σ’όλα και ανορθόγραφοι αφού γράφουν επανειλημμένα τη λέξη “Προκήρυξη” λανθασμένα ως “Προκύρηξη”-  στην κατηγορία μόνο των ΔΕ – Πωλητών Εκμαγείων υπάρχουν 436 απορριφθέντες!!!

Σας αναφέρουμε ενδεικτικά επώνυμη καταγγελία όπου πολύτεκνος, με τη μέγιστη εμπειρία εργασίας και χρόνο ανεργίας, πτυχίο Αγγλικής γλώσσας και πιστοποίηση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και με μόρια που θα κατατασσόταν στους διορισμένους με το αίολο επιχείρημα “ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ -­ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 113” είδε το ονοματεπώνυμο του στους απορριπτέους!

Όπως καταγγέλλει με την ίδια επίσημη μετάφραση του πτυχίου Αγγλικής γλώσσας έχει περάσει επιτυχώς πρόσφατα στους πίνακες κατάταξης σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ…

Άρα η νομίμως επικυρωμένη μετάφραση από Δικηγόρο Αθηνών φέρεται να “κόπηκε” μόνο από την επιτροπή της Προκήρυξης ΣΟΧ 2018 του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων…

Αν ισχύουν τα προαναφερόμενα θεωρούμε ότι είναι άκρως επείγουσα η Εισαγγελική διερεύνηση των στοιχείων και αν αποδειχτεί ότι λειτουργεί “φάμπρικα” προσλήψεων στο Δημόσιο τότε να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων για απιστία σε βάρος του Δημοσίου, και την υπεξαγωγή και νόθευση εγγράφων.

One comment on “ΝΤΡΟΠΗ: “ΠΑΡΑΓΚΑ” προσλήψεων με “ΜΑΪΜΟΥ” αιτίες ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.