Νεα συνάντηση Σταθάκη, Τσακαλώτου με τους θεσμούς

Η συνάντηση ορίστηκε για τις

Η συνάντηση ορίστηκε για τις 10.00 και από την κυβέρνηση θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης. Θα ακολουθήσει (11.30) η συνάντηση των εκπροσώπων των πιστωτών με τον υπουργό Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη.

Χθες το απόγευμα, η συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με τα κλιμάκια των θεσμών αφορούσε στο νέο υπερταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις και όπως δήλωσε αμέσως μετά κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, «δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά είμαστε κοντά». Παράλληλα, πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι η συζήτηση για τη στελέχωση του εποπτικού συμβουλίου του νέου Ταμείου, βάσει των προτάσεων που έχουν ανταλλάξει οι δύο πλευρές, προβλέπεται να ολοκληρωθεί κατά τις επόμενες ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.