Μποϊκοτάρετε Τουρκικά προϊόντα & τουρισμό για τη σφαγή στο Αφρίν

Η Πλατφόρμα Στήριξης του Άφριν κάνει έκκληση, ώστε ενάντια στις επιθέσεις των εισβολέων που γίνονται στο Αφρίν, να εφαρμοστεί μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων και του τουρισμού.

Η γραπτή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Η TC που άρχισε έναν γενοκτονικό πόλεμο στο Άφριν κατά του κουρδικού λαού και των κερδών του, πραγματοποιεί σφαγή και γενοκτονία, ενεργοποιώντας κάθε είδους οικονομικούς και πολιτικούς πόρους. Αυτός ο φασιστικός γενοκτονικός συνεταιρισμός που στήθηκε με την συμμαχία των ΑΚΡ-ΜΗΡ, για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο ενάντια στους Κούρδους, ξεδιάντροπα χρησιμοποιεί όλες τις οικονομικές και πολιτικές δυνατότητες.

Μεγάλο μέρος των προϊόντων που παράγονται στην Τουρκία, διακινούνται και καταναλώνονται σε ευρωπαϊκές χώρες. Πρώτα ανάμεσα σε αυτά, είναι τα τρόφιμα και ο τομέας της κλωστοϋφαντουργίας. Τα έσοδα από την εμπορία αυτών των προϊόντων χρησιμοποιούνται για να χύνεται το αίμα των Κούρδων. Το μεγαλύτερο στήριγμα του τουρκικού κράτους στον γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει κατά των Κούρδων, είναι η οικονομική ισχύς. Για αυτό είναι εθνικό καθήκον αυτοί οι οικονομικοί πόροι, να μποϊκοταριστούν και να μπλοκαριστούν.

Παντού όπου ζούμε και υπάρχουν τα τουρκικά προϊόντα, πρέπει να διασφαλιστεί πως εκατομμύρια Κούρδοι, Τούρκοι, επαναστάτες, δημοκράτες, διανοούμενοι, αντιπολιτευόμενοι και Ευρωπαίοι θα τα μποϊκοτάρουν. Είναι ανάγκη με μια διεθνή καμπάνια να ζορίσουμε το τουρκικό κράτος, τις εταιρίες του και τις εταιρίες με τις οποίες συνεταιρίζονται σε διάφορες χώρες”.

“Ο τουρκικός τουρισμός να μποϊκοταριστεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο”

Στην ανακοίνωση που μεταφράζουν τα tourkikanea αναφέρεται πως δεύτερος σημαντικός κλάδος του μποϊκοτάζ πρέπει να αποτελέσει ο τουρισμός προς την Τουρκία. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: “Πολύ αποτελεσματικό στην μεγέθυνση αυτού του μποϊκοτάζ θα είναι και η συμμετοχή των ευρωπαϊκών κοινωνιών σε αυτό. Είναι ανάγκη παραθέτοντας ντοκουμέντα να προβάλλουμε την συνεργασία του δικτάτορα Ερντογάν με τζιχαντιστικές ομάδες όπως η ISIS, η Νούσρα και η Αλ Κάιντα και να περιγράψουμε πως αυτός είναι υπεύθυνος για τις σφαγές που έγιναν σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κουρδιστάν”.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως “Είναι ανάγκη να αρχίσουμε μια προσπάθεια ιδιαίτερα στο πεδίο του τουρισμού και να αγωνιστούμε να σταματήσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί την τάση για τουρισμό προς την Τουρκία. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάθε λεπτό που βγαίνει από την τσέπη των Ευρωπαίων, χρησιμοποιείται από το τουρκικό κράτος για όπλα και πυρομαχικά ενάντια στον κουρδικό λαό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.