“Μαγνήτισε” ο σύλλογος “Δώσε Ζωή” στην έκθεση Expobaby 2018

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» έδωσε δυναμικό παρών στη 2η έκθεση Expobaby που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην Δ.Ε.Θ.

Με ειδικό περίπτερο ο δραστήριος σύλλογος συμμετείχε στη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα, στο πρωτότυπο σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός για νέους γονείς. Σκοπός της παρουσίας της προέδρου, κας Παναγιώτας Καμπά και εθελοντών του “Δώσε Ζωή” ήταν η ενημέρωση των εκατοντάδων επισκεπτών της έκθεσης για τις δράσεις αλλά και το φιλότιμο έργο για τη στήριξη παιδιών ΑμεΑ.

Να σημειώσουμε ότι η 2η Expobaby έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Στόχος να δώσει στους νέους γονείς την δυνατότητα απόκτησης περισσότερων πληροφοριών και να τους φέρει σε επαφή με τους ειδικούς.

Επιπλέον, η 2η Expobaby έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της για μια πλήρη έρευνα αγοράς με τις εταιρείες του χώρου που ασχολούνται με την εγκυμοσύνη, τους νέους γονείς, την ασφάλεια, την σωστή ανάπτυξη, την διατροφή, την εκπαίδευση, την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του δωματίου, τις δραστηριότητες για μικρά παιδιά και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια.

H μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε για 2η φορά στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην Δ.Ε.Θ!
Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που με τα θετικά του σχόλια αλλά και με τις ουσιώδεις επισημάνσης του, η 2η Expobaby ήταν ακόμη καλύτερη, ακόμη μεγαλύτερη.

Με ασίγαστη προσπάθεια ο σύλλογος “Δώσε Ζωή” κοντά στα παιδιά με αναπηρία

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή», ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Δεκέμβριο του 2016.
Στόχος τους, είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους. Σκοπός τους, είναι να αποτελέσουν έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους (π.χ. εκπαιδευτικούς).

Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Πεποίθησή μας, είναι πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε

Η ένταξη, η πρόσβαση, τα δικαιώματα, η κοινωνικοποίηση και η στήριξη των παιδιών με αναπηρία, είναι η βάση για να σκεφτούμε αλλιώς, να δώσουμε ζωή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.