Λύση στο πρόβλημα της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων μετά την “παρέμβαση” μας!

Στις 23 Οκτωβρίου 2016 ο “Αδιάκριτος” μετά από διασταύρωση των περιγραφόμενων συνθηκών δημοσίευσε καταγγελία φοιτητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς.  Τότε είχαμε αναδείξει τις τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούσαν στην Εστία της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων. Σήμερα επανερχόμαστε στο θέμα το οποίο -όπως πληροφορηθήκαμε από email φοιτητών- είχε θετική εξέλιξη. Σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των ανθρώπων, που βίωναν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις χωρίς σίτιση και ζεστό νερό για την υγιεινή τους, η καθημερινότητά τους βελτιώθηκε θεαματικά μετά την δημόσια παρέμβαση του “Αδιάκριτου”. Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο ως γεγονός πως η ευαισθησία διασώνεται στις μέρες μας σε κάποιους υψηλά ιστάμενους που σκύβουν με σεβασμό στα προβλήματα της νέας γενιάς και των παιδιών μας που σπουδάζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στον διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν.

Τέλος θα επιθυμούσαμε να τονίσουμε πως ο “Αδιάκριτος” δεν είναι απλά άλλη μια ενημερωτική ιστοσελίδα που περιορίζεται στην καταγραφή της τρέχουσας επικαιρότητας. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας και όπου μας δίνεται η δυνατότητα θα εξαντλούμε κάθε περιθώριο να δημοσιοποιούμε τα προβλήματα και να αναζητούμε λύσεις.

Θα θέλαμε να “ευχαριστήσουμε” μερίδα τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Κεφαλλονιάς που είτε τότε “έθαψαν” την καταγγελία είτε αναζητούσαν εναγωνίως τα στοιχεία του καταγγέλλοντα φοιτητή έτσι ώστε προφανώς να προσφέρουν τις …καλές υπηρεσίες τους σε κάποιους “τοπικούς άρχοντες”.

Κάποια τοπική ιστοσελίδα επίσης απλά περιορίστηκε να “κλέψει” την καταγγελία και να την δημοσιεύσει χωρίς να αναφέρει την πηγή της…

Διαβάστε επίσης στον “Αδιάκριτο”:

Καταγγελία φοιτητή ΑΕΝ Ιονίων Νήσων: Μείναμε άπλυτοι & πεινασμένοι!

One comment on “Λύση στο πρόβλημα της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων μετά την “παρέμβαση” μας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.