Λαμπερή γιορτή για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Mediterra A.E. [Φωτο]

Ένα “αρωματικό” ταξίδι 15 χρόνων της Mediterra και των καταστημάτων της Mastiha Shop, γιόρτασε η θυγατρική εταιρεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Μαστίχας της Χίου, βρέθηκαν εργαζόμενοι, διοικητικά στελέχη, συνεργάτες, εμπορικοί αντιπρόσωποι, μέλη των διοικήσεων, μέτοχοι και μαστιχοπαραγωγοί.
Παρουσιάζοντας το ταξίδι που ξεκίνησε το 2002, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μανδάλας, έδωσε τα αναπτυξιακά στοιχεία της Mediterra που απασχολεί 50 εργαζόμενους ξεπερνώντας φέτος τα 10 εκατομμύρια ευρώ τζίρο, με καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και 300 ετικέτες προϊόντων.  «Τη δύναμη και τη θέληση ψυχής» των μαστιχοπαραγωγών εξήρε ο πρόεδρος της εταιρίας Κώστας Αγκάς, ενώ ο Γιάννης Μανδάλας σημείωσε ότι η εταιρεία είναι αυτή «που έφερε το μαστίχι στο σήμερα».

Σε αυτό το ταξίδι έγιναν οι βραβεύσεις ανθρώπων που στήριξαν και στηρίζουν τη Mediterra, ο πρώην πρόεδρος της, Σταμάτης Βαρλάς όπως ο τότε νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Κοσμίδης που αφιέρωσε το βραβείο στον αείμνηστο πρώτο αιρετό Νομάρχη της Χίου Γιώργο Καλουτά, ο τότε Πρόεδρος της ΕΜΧ Κώστας Γανιάρης, αλλά και οι συνεργάτες της εταιρείας σε Κύπρο, Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Επίσης, παλιοί και νυν συνεργάτες και εργαζόμενοι, ακόμα και το 4ο Γυμνάσιο Χίου που κατά τη διάρκεια μαθήματος είχε κάνει διαφημιστικό για την τσίκλα ΕΛΜΑ, αλλά και εκπρόσωποι από το ιατρικό χώρο της Χίου που συνεισέφεραν στην έρευνα για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας.

Η έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Γιάννη Μανδάλα από τους εργαζόμενους της Mediterra που του αφιέρωσαν την εξής μαντινάδα: “Η εταιρία πάει καλά σε όλη την Ελλάδα, γιατί έχουμε για σύμβουλο τον Γιάννη τον Μανδάλα!”

Δείτε το σχετικό βίντεο του Chiosin.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.