Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω εργασιών του τραμ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (ΤΡΑΜ), θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ολυμπίας, περιοχής Δήμου Πειραιά, για το χρονικό διάστημα από 2.11.2016 έως 2.1.2017, καθ’ όλο το 24ωρο, ως ακολούθως:

• Απαγόρευση της δεξιάς στροφής από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ολυμπίας, για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Γρ. Λαμπράκη με κατεύθυνση από οδό Β. Γεωργίου προς οδό Ολυμπίας.
• Χαρακτηρισμό της οδού Ολυμπίας ως αδιεξόδου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τη οδό Γρ. Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την οδό Λ. Ράλλη.
• Αντιδρόμηση της οδού Ολυμπίας, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Βούλγαρη έως τη συμβολή της με την οδό Λ. Ράλλη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ολυμπίας θα διεξάγεται δια μέσω των οδών: Γρ. Λαμπράκη – δεξιά Ελ. Βενιζέλου – δεξιά Βούλγαρη – δεξιά Ολυμπίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.