ΚΛΕΙΣΤΕ τα ΣΥΝΟΡΑ & κάντε ΕΜΠΑΡΓΚΟ στους πολεμοχαρείς της ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Μόνο το κλείσμο των συνόρων με την Τουρκία και αποτροπή των εισαγωγών από το καθεστωτικό κράτος του Ταγίπ Ερντογάν θα αποτελούσε το μεγαλύτερο οικονομικό πλήγμα που θα καταφέρει η χώρα μας απέναντι στα “γεράκια” της Άγκυρας. Η γειτονική “δημοκρατία” των διώξεων και των πολιτικών δολοφονιών -πέρα από την παράνομη προφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- δείχνει ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια ότι συντάσσεται με την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και της διεθνούς τρομοκρατίας.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν αρκεί απλά ένα υποτιθέμενο μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών. Απαιτείται μια πιο αποφασιστική κίνηση που θα “τσακίσει” την οικονομία του υπερχρεωμένου κράτους του “Σουλτάνου”.

Χρειάζεται μια γενναία κυβερνητική απόφαση για εμπάργκο στην Τουρκία. Να διευκρινίσουμε ότι το εμπάργκο είναι μία κυβερνητική εντολή με την οποία διακόπτονται οι εμπορικές δραστηριότητες, όπως οι εξαγωγές/εισαγωγές, και η μεταφορά προϊόντων σε μια άλλη χώρα ώστε να απομονωθεί οικονομικά. Το εμπάργκο συνηθίζεται κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, αλλά μερικές φορές εφαρμόζεται και για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους, ενώ θεωρείται ισχυρό διπλωματικό μέτρο που χρησιμοποιείται από τις χώρες για να προωθήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα.

Πριν χάσουμε τελείως την αξιοπρέπεια μας και για τα παλικάρια μας, τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, να επιβάλλουμε άμεσα εμπάργκο στο τουρκικό κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.