Καταγγελία για δυσμενείς επιπτώσεις από μεταφορά προσφύγων στη Χίο

Καταγγελίες από περαστικούς αλλά και κατοίκους περιοχής κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων-μεταναστών στη ΒΙΑΛ της Χίου κάνουν λόγο για δυσμενείς επιδράσεις της ηχορύπανσης, μόλυνσης που προκαλείται από την καθημερινή κοσμοσυρροή και οχλαγωγία σε παρακείμενη μονοκατοικία που έχει ενοικιαστεί σε ΜΚΟ.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά μια από τις καταγγελίες:

“Καλησπέρα σας, ο θόρυβος που προκαλείται από λειτουργία ΜΚΟ στην περιοχή μας αποτελεί έναν
από τους σημαντικότερους παράγοντες υποβάθμισης του περιβάλλοντος και επομένως της ποιότητας ζωής μας. Καθημερινά δεκάδες πρόσφυγες -να τονίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους- μεταφέρονται από τη ΒΙΑΛ με λεωφορεία σε μια διώροφη μονοκατοικία που έχει ενοικιάσει ο Χιώτης ιδιοκτήτης της σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Με αποτέλεσμα το σύνολο των επιπτώσεων του θορύβου και της περιβαλλοντικής μόλυνσης από τα σκουπίδια και τα κάθε λογής περιττώματα να είναι επιβλαβή στην ανθρώπινη υγεία. Σήμερα έχει επαρκώς τεκμηριωθεί ότι οι επιπτώσεις του θορύβου και της επιβάρυνσης από την όχληση στον άνθρωπο διακρίνονται σε σωματικές και ψυχολογικές.

Παρακαλούμε κάντε κάτι για να προστατεύσουμε την υγεία και την καθημερινότητά μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην ιστοσελίδα σας.

Πέτρος Τ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.