Γονείς μαζεύουν σύριγγες δίπλα από τα σχολεία της Ρόδου!

Διαστάσεις παίρνει και πάλι το διαχρονικό πρόβλημα της Ρόδου, με τις χρησιμοποιημένες σύριγγες από χρήστες ναρκωτικών που βρίσκονται περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων και των πάρκων.

Από τις φωτογραφίες που έστειλε πολίτης στην εφημερίδα “Ροδιακή”, προκύπτει ότι το πρόβλημα είναι σχεδόν καθημερινό, ενώ το Σαββατοκύριακο επιδεινώνεται.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία με τις πέντε σύριγγες που έχει μαζέψει συμπολίτης μας που εθελοντικά προχώρησε σε αυτόν τον καθαρισμό, προέρχεται από την περίμετρο του Βενετοκλείου και τα σχολικά συγκροτήματα που υπάρχουν εκεί.

Μάλιστα τις σύριγγες εντόπισαν δύο ανήλικα κορίτσια, που είχαν πάει στο γήπεδο (έξω από το κλειστό) για να αθληθούν το Σαββατοκύριακο.

Το γεγονός αυτό επιβάλλει τη λήψη μέτρων από την πλευρά των αρμοδίων, ή με το κλείσιμο – φύλαξη του χώρου τις νυχτερινές ώρες ή με την περίφραξη από τα σημεία που μπορούν σήμερα να εισέρχονται ανενόχλητα εξαρτημένα από ναρκωτικά παιδιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.