Γιορτή του Αθλητισμού & λαμπερές συμμετοχές στο MYKONOS RUN 2016

Την υπόσχεση για την ανάδειξη μια άλλης πλευράς της Μυκόνου τήρησε με επιτυχία το MYKONOS RUΝ 2016 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Νησί των Ανέμων. Πάνω από 300 δρομείς έτρεξαν στις 3 ξεχωριστές διαδρομές, τερματίζοντας μπροστά στο Δημαρχείο Μυκόνου.
Ήταν μια υπέροχη γιορτή του αθλητισμού με πολλές διεθνείς συμμετοχές, κατοίκους και επισκέπτες της Μυκόνου και πολλά παιδιά που έδωσαν τον δικό τους τόνο στην διοργάνωση και γέμισαν χαμόγελα τους γονείς τους αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους.
Προάγοντας αθλητικά και πολιτιστικά την εικόνα του νησιού, ο Δήμος Μυκόνου και η OutLoudeventservices με αυτήν την πρωτοβουλία, ανέδειξαν μια άλλη σημαντική πτυχή του δημοφιλούς προορισμού.
myconos_run_2016-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μαραθωνοδρόμος μας Μιχάλης Καλομοίρης που έτρεξε και τερμάτισε πρώτος στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων δήλωσε:
«HTAN MIA ΠAPA ΠOΛY ΩPAIA ΠPΩTOBOYΛIA, H OΠOIA EΓINE ΠPAΞH XAPH ΣTHN AΓAΠH ΚΑΙ TO MEPAKI ΠOY EΠEΔEIΞE H ΨYXH AYTHΣ THΣ OΛHΣ IΔEAΣ K. XPIΣTINA NIKOΛOΠOYΛOY…EIMAI ΠOΛY XAPOYMENOΣ ΠOY EIXA TH ΔYNATOTHTA NA EΠIΣKEΦTΩ ENA AΠΟ TA ΩPAIOTEPA NHΣIA THΣ XΩPAΣ MAΣ KΑΙ EINAI TIMH MOY ΠOY ΣYMMETEIXA ΣTO 1ο MYKONOΣ RUN KΑΙ MAΛIΣTA TEPMATIZONTAΣ 1ος…EYXAPIΣTΩ ΠAPA ΠOΛY THN K. XPIΣTINA NIKOΛOΠOYΛOY,TO ΔHMO MYKONOY KΑΙ OΛOYΣ OΣOI ΣΤHPIΞAN AYTH THN ΠPΟΣΠAΘEIA KΑΙ EΛΠIZΩ AYTOΣ O AΓΩNAΣ TA EΠOMENA XPONIA NA ΓINEI ΘEΣMOΣ»

 

myconos_run_2016-4

Η Erin Lindeman, πρώτη στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων δήλωσε:
«Ήταν τεράστια χαρά να τρέξω στο πρώτο Mykonos Run! Ευχαριστώ τους διοργανωτές Δήμο Μυκόνου και outloudeventservice και όλους τους εθελοντές για την δημιουργία αυτού του υπέροχου αγώνα δρόμου που ανέδειξε τις ομορφιές της Μυκόνου. Ανυπομονώ να τρέξω και του χρόνου».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έτρεξαν, σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν έμπρακτα το MYKONOS RUN 2016.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πλατινένιο χορηγό μας κ. Μάριο Ηλιόπουλο από την Seajets που ανέλαβε να μεταφέρει όλους τους εθελοντές μας στο νησί των ανέμων και στον χρυσό χορηγό Naturalicious, που εκπροσωπήθηκε από τον Ολλανδικής καταγωγής CEO Mr Mick Vd Bergh και ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Μύκονο για να στηρίξει το αθλητικό γεγονός.

Πάντα στο πλευρό μας ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και όλοι οι Δημότες της Μυκόνου που αγκάλιασαν το γεγονός και μας προσέφεραν τη ζεστή φιλοξενία τους.

myconos_run_2016-5Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής κ Σπύρο Καπράλο, τον Πρόεδρο της Aims world marathon runners κ Paco Barao , τον Project Manager του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας κ Μάκη Ασημακοπουλο , τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια , την πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση και τον Μαραθωνοδρόμο του Ρίο 2016 Μιχάλη Καλομοίρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης:

Στον Διοικητή αστυνομίας κ Λιακόγκονα Πέτρο και σε όλη την ομάδα της αστυνομίας , στον Λιμενάρχη Παναγιώτη Καραμίτσα , στον υπεύθυνο ασφαλείας Λιμενικού κ Νίκο Ζυγούρη και σε όλη την ομάδα του Λιμενικού
Στον υπεύθυνο ασφαλείας Αερολιμένα κ Δημήτρη Μουρτο
Στον εθελοντή γιατρό κ Αναστάσιο Τσεκούρα
Στον σφαιροβόλο Γιώργο Αντωνίου

myconos_run_2016-3

 

 

 

 

 

 

 

Και όλους τους εθελοντές που έδωσαν την ψυχή τους για να γίνει ο αγώνας αυτός.

Η dream team του Λιμενικού Ταμείου με την Ελένη Καλπουρτζη και ο Ηλίας Δαλαΐνας φίλος και συνεργάτης απο την Delta ISO ήταν ένα πραγματικό στήριγμα σε όλη την διαδρομή.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΟ (ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ:
1 MANUEL TORRES FERNANDEZ 00:19:37
2 JEAN MARC WALTER 0:20:55
3 KACPER KWIECIEN 00:21:30

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
1 IDILKO POTYONDI 0:26:02
2 OLYMPIA KARALI 00:27:47
3 ELIANA MILIOU 00:29:17

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ:
1 MICHAEL KALOMOIRIS 00:34:18
2 ERVIN CELIBASHI 00:37:44
3 DOMINIK NEUBAUER 00:38:41

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
1 ERIN LINDEMAN 00:51:44
2 AIKATERINI SIDIROPOULOU 00:52:59
3 ALEKSANDRA KOKKINOPOULOU 00:53:36
ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ:
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ – ANARGYROS KONTOGIANNIS (2007)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ ΓΗΡΕΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ – OLIVIA GORDON (1938)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ – GIANNIS KARAMBEIS (2001)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ – SAVVAS MICHAILIDIS (1944)

Λεζάντες:
1. Στην πρώτη φωτογραφία έχουμε τη νέα γενιά της Μυκόνου που αγωνίστηκε με δωρεάν συμμετοχές που χάρισε η Eurobank, και τα εστιατόρια Ftelia, pasaji, kouzina, tropikana. Ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Αντζάμογλου συμμετείχε με τα παιδιά στον αγώνα δρόμου 800m ενώ ο Δήμαρχος Κωσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος Ολυμπιακής επιτροπής Σπύρος Καπράλος , ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση ήταν εκεί για να υποστηρίξουν, να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τη νέα γενιά στον αθλητισμό.

2. Η στιγμή που τερματίζει ο Μιχάλης Καλομοίρης τα 10km σε μοναδικό χρόνο. Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος μετα την κούρσα του στο Rio 2016 αγωνίζεται στην θρησκευτική διαδρομή της Παναγιάς Τουρλιανής και τερματίζει πρώτος .

3. Η βράβευση του 1ου στο Mykonos Run των 10km αντρών Μιχάλη Καλομοίρη από τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωσταντίνο Π. Κουκά και τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

4. Η άφιξη των εθελοντών. Ευχαριστούμε τους κυρίους Νεκτάριο Νικολόπουλο και Παύλο Γιαβή για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία στο εστιατόριο “Φτελιά”. Ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έκαναν έκπληξη στους εθελοντές καλοσωρίζοντάς τους στο 1ο Mykonos Run 2016. Η Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής κ. Τόνια Ανδρόνικου ευχαρίστησε με την σειρά της εκ μέρους του Δήμου Μυκόνου όλους τους εθελοντές.

5. Στην πέμπτη φωτογραφία είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον CEO του χρυσού χορηγού από την Ολλανδία, Naturalicious Mick Vd Bergh που βράβευσε την πρώτη νικήτρια των 10km.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.