Επείγον : Άμεση ανάγκη για αίμα Μηδέν Ρέζους Αρνητικό (Rh-)

Κάνουμε έκκληση σε κάθε συνάνθρωπο μας που ανήκει στην ομάδα αίματος Μηδέν Ρέζους Αρνητικό (Rh-). Φίλη του adiakritos.gr  έχει άμεση ανάγκη για το συγκεκριμένο τύπο αίματος για χειρουργική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στη “Βιοκλινική Αθηνών”.

Παρακαλούμε όποιος έχει τη δυνατότητα να δώσει αίμα παρακαλείται να απευθυνθεί στο adiakritos.gr και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο 6972594479 για περισσότερες πληροφορίες.

Υποσημείωση Adiakritos.gr:

Παρά την τεράστια και ευγενική ανταπόκριση δεκάδων φίλων μας η Τράπεζα Αίματος του Γ.Ν.Θ. “Ιπποκράτειο” σε παρόμοια περίπτωση για χειρουργική επέμβαση στην Γυναικολογική/Μαιευτική Κλινική “Μητέρα” δεν παρέδωσε τις φιάλες αίματος από τους δότες μας με τη δικαιολογία …ότι δεν ήταν ιδίου τύπου αίματος δηλαδή ομάδα αίματος Μηδέν Ρέζους Αρνητικό (Rh-)! Με επακόλουθο να αναβληθεί το χειρουργείο… Τριτοκοσμικές καταστάσεις!

Έπεται συνέχεια με καταγγελίες για …χρεώσεις-απάτη πάνω από 100 ευρώ από ιδιωτική κλινική σε ασθενείς για διασταυρώσεις αίματος σε φιάλες που δεν παρέλαβαν ποτέ από την Τράπεζα Αίματος του “Ιπποκράτειου”…

Ο Πολάκης “λαμβάνει”;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.