Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ θα χορηγηθεί έκτακτη ενίσχυση σε εργαζόμενους επιχειρήσεων στη Μάνδρα και Ελευσίνα. Την δυνατότητα να λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους μέχρι 45 βασικών ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας, έχουν οι εργαζόμενοι των οποίων ανεστάλη η σύμβαση εργασίας τους, λόγω ολικής ή μερικής διακοπής της λειτουργίας της εκμετάλλευσης στην οποία απασχολούνταν, εξαιτίας των πλημμυρών της 15ης Νοεμβρίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας – Ελευσίνας.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, όσοι εργαζόμενοι εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2018, με την υποβολή σχετικού αιτήματος στο αρμόδιο ΚΠΑ 2 του Οργανισμού έδρας της επιχείρησης.
Προωθητική ενέργεια στην Ιταλική αγορά για προβολή της Ελλάδας
Η Valeria Rebasti της αεροπορικής εταιρίας Volotea και ο Νότης Μαρτάκης της MTC GROUP ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινή προωθητική ενέργεια για την ανάδειξη ελληνικών προορισμών στην ιταλική ταξιδιωτική αγορά
Αφήστε μια απάντηση