“Δημοσιογράφοι” της Ελληνικής Θράκης “προωθούν” την Τουρκία!

Οι αρθρογράφοι Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά και ο Μπιλάλ Μπουντούρ της τουρκόφωνης εφημερίδας “Μιλλέτ” της Ελληνικής Θράκης , όπως θα διαβάσετε “εκτελούν” άψογα την αποστολή τους εις βάρος της πατρίδας μας. Γι’αυτό άλλωστε βραβεύτηκαν το 2012 από το κράτος του Ερντογάν για την “προώθηση της Τουρκίας στο εξωτερικό”.

Διαβάστε το επίμαχο υβριστικό και προσβλητικό άρθρο κατά της Ελλάδας:

“Οι Έλληνες εδώ και 200 χρόνια (1821) με εξώθηση και ανοχή από τους βαρώνους του ιμπεριαλισμού κέρδισαν την ανεξαρτησία τους και με την ίδια μέθοδο επανειλημμένα επεκτάθηκαν. Πριν από 97 χρόνια (1921) με φιτίλια και με εξώθηση από Άγγλους και Γάλλους, εισέβαλλαν σε μια περιοχή από την Σμύρνη ως την Άγκυρα, έκαψαν και κατέστρεψαν όλες τις πόλεις και τα χωριά και έσφαξαν γυναίκες, γέρους και παιδιά αδιακρίτως.

Όταν όμως οι Τούρκοι προσπαθούν να προστατέψουν την πατρίδα, τις γυναίκες και τα παιδιά τους τότε ¨αμάν κύριε μου¨ ! Tότε λένε πως οι Τούρκοι είναι βάρβαροι, πως κάνουν γενοκτονίες και με ψέματα και συκοφαντίες προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στην Τουρκία. Μεγάλωσαν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους με αυτά τα ψέματα. Με τα ψέματα που οι ίδιοι έστησαν προσπαθούν με το ζόρι να πείσουν τους εαυτούς τους, τα παιδιά του και τα εγγόνια τους. Αμερόληπτοι επιστήμονες και ιεράρχες που δήλωσαν πως δεν πιστεύουν αυτά που λένε και κραύγασαν για τις αλήθειες, ανακηρύχθηκαν προδότες, αποβλήθηκαν και έχασαν την δουλειά τους. Και ακόμη κυριαρχεί η ίδια νοοτροπία. Ακόμη και τις μισές αλήθειες, αν δεν τους συμφέρουν δεν τις ανέχονται. Με αστεία πράγματα, καθαιρούνται υπουργοί και πέφτουν κυβερνήσεις. Η χώρα δυστυχώς είναι το απόλυτο φρενοκομείο…

Μην νομίζετε πως τέτοιου είδους βαρώνοι της θρησκείας υπάρχουν μόνο στους χριστιανούς. Και σε εμάς υπάρχουν και μάλιστα με το παραπάνω. Δείτε τον Σινίκογλου και τον Μέτσο (σημ. μεταφρ.: εννοεί τους νόμιμους μουφτήδες Σινίκογλου και Μέτσο Τζεμαλή), δείτε τον Λατ και τον Ουζά (σημ. μεταφρ.: ονόματα ειδώλων στην αρχαία Μέκκα), ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο. Είθε ο Θεός να στείλει την κατάρα του πάνω τους ! ΑΜΗΝ…”

Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά

Πηγή: milletgazetesi.gr

Σχόλιο tourkikanea: Η συγκεκριμένη εφημερίδα η Μιλλέτ, διαθέτει ραδιοφωνικό σταθμό στην ελληνική Θράκη για τον οποίο καταβλήθηκαν 96.000 ευρώ . Φανταζόμαστε από ανιδιοτελείς δωρεές που έγιναν στην εφημερίδα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.