Διεθνής διαγωνισμός 30ετίας για το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια

Στις 31 Δεκεμβρίου 2017 αναμένεται να προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την τριακονταετή παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου Τριών-Πέντε Πηγαδιών Νάουσας Ημαθίας. Πρόσφατα η εταιρεία “ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ” ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος διαχείρισης του χιονοδρομικού κέντρου τη μεταβατική περίοδο μέχρι και τις 30/4/2018, έναντι 25.100 ευρώ.
Η εταιρεία έχει αναλάβει και την διεύθυνση του Χ.Κ.Φαλακρού.

Ποια είναι η εταιρεία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ

Η εταιρεία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ ιδρύθηκε το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ, έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία, στους τομείς δραστηριότητας της, καθώς επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και σοβαρότητα στην επιλογή, το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των project που αναλαμβάνει.

Στόχος της εταιρείας είναι η διεύρυνση του πεδίου δράσης και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της, με τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της, με την εποικοδομητική συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς οίκους και τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της.

Τα στελέχη της ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ έχουν καταρτίσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που συμμορφώνεται πλήρως με το διεθνές πρότυπο ISO 9001, με φορέα πιστοποίησης την QMS. Αυτό το σύστημα διαχείρισης ποιότητας περιλαμβάνει τη συνεχή παρακολούθηση των επιχειρηματικών διαδικασιών μας. Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ως επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη και εφαρμόζονται από το στάδιο της προμήθειας και κατασκευής μέχρι και το after sales. Βασικοί, επίσης στόχοι του συστήματος διαχείρισης ποιότητας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, της εξυπηρέτησης πελατών και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων μας, καθώς και η προσήλωση στην οικολογική συνείδηση γεγονός που αποδεικνύεται από την πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο 14001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.