Διάλεξη για το διαδίκτυο στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερωτική διάλεξη, στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Τη διάλεξη παρακολούθησαν οι σπουδαστές της 14ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής.
Ομιλητής ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Παπαπροδρόμου ενώ οι θεματολογίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διεξαγωγή των εισηγήσεων ήταν:
• Η διάρθρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η αποστολή και οι καινοτόμες δράσεις.
• Οι μορφές διαδικτυακών εγκλημάτων.
• Ο κυβερνοπόλεμος.
• Η ψηφιακή υποκλοπή δεδομένων.
Στόχος της διάλεξης ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών της Σχολής για το ηλεκτρονικό έγκλημα, τον κυβερνοπόλεμο και τις προκλήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας, αλλά και η προαγωγή του επιστημονικού τους επιπέδου.
Υπενθυμίζεται ότι η διάλεξη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων – καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και φορέων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.