Δεν επιβραβεύουμε ως καταναλωτές & τουρίστες τα “γεράκια” της Άγκυρας!

Φίλε Έλληνα καταναλωτή, χρησιμοποίησε την οικονομική σου δύναμη -την μοναδική ίσως που σου απέμεινε- προς όφελος της Πατρίδας. Η ελάχιστη πατριωτική ευαισθησία επιβάλει το αυτονόητο. Η αγορά της Θράκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, έχει κατακλυστεί από τουρκικά προϊόντα. Το καθημερινό «αλισβερίσι» και οι αυθημερόν επισκέψεις σε συνοριακές τούρκικες αγορές, πέραν της διαρροής πολύτιμου συναλλάγματος, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, στέλνει και λάθος μηνύματα προς την άλλην πλευρά.

Την στιγμή που δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται παράνομα και καταχρηστικά ως όμηροι στην Τουρκία, την στιγμή που η Τουρκία καθημερινώς μας επιβουλεύεται και μας εχθρεύεται σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο κτλ, την στιγμή που κρύβεται πίσω από την επιδείνωση των σχέσεων με τα Σκόπια-Αλβανία (παρακινώντας και προβοκάροντας αδιάλλακτες θέσεις), την στιγμή που είναι ο βασικός υποστηρικτής των μισάνθρωπων αποκεφαλιστών στην δοκιμαζόμενη Συρία, την στιγμή που το τούρκικο καθεστώς τις αντίθετες φωνές και απόψεις (από τον ίδιο της τον λαό μάλιστα!) τις διώκει, τις φυλακίζει, τις σκοτώνει, την στιγμή που αποδεδειγμένα κρατικοί αξιωματούχοι είναι εμπλεκόμενοι σε λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, αλλά και διακίνησης μαύρου χρήματος την ίδια στιγμή ΔΕΝ πρέπει να τους επιβραβεύουμε ως τουρίστες/επισκέπτες/ καταναλωτές! Περνάμε λάθος μηνύματα, πράγμα που αποθρασύνει τον θύτη! Είναι σε όλους γνωστό πως για τα «φθηνά» τούρκικα προϊόντα δουλεύουν εργαζόμενοι ως σκλάβοι σε απάνθρωπες συνθήκες. Στα δε «φθηνά» αγροτικά τους προϊόντα διαπιστωμένα χρησιμοποιούνται απαγορευμένα φυτοφάρμακα (καθώς δεν υπόκεινται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία).
Για όλους τους παραπάνω λόγους ας ξεκινήσουμε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα αλλά και στις επισκέψεις στην Τουρκία.

“Βόρειος Έβρος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.