Χανιώτης με 125 ευρώ το μήνα “καθάρισε” με τις τράπεζες για 7 δάνεια

Μία απόφαση-σταθμός για υπερχρεωμένο Χανιώτη έρχεται να δώσει το Ειρηνοδικείο.

Ο Χανιώτης είχε πάρει εφτά δάνεια από τέσσερις τράπεζες με την συνολική οφειλή να αγγίζει τα 332.130 ευρώ!

Ο υπερχρεωμένος δανειολήπτης -με την συνδρομή των νομικών συμβούλων του τοπικού παραρτήματος Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών- πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή του στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Έτσι, με απόφαση δικαστηρίου διατήρησε την περιουσία του και πλέον πρέπει να υποβάλει 125 ευρώ μηνιαίως μέχρι να ξανασυζητηθεί η υπόθεσή σου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκε οφειλέτης, με 7 δάνεια σε 4 τράπεζες και συνολική οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 332.130,00 ευρώ.

Ο οφειλέτης, με τη συνδρομή των Νομικών Συμβούλων του Παραρτήματος πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή του στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως αυτός τροποποιήθηκε, την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος του και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας του και τέλος, έως την επανασυζήτηση της προσωρινής διαταγής, ορίζεται μηνιαία καταβολή 125 ευρώ συμμέτρως διανεμόμενο για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτριών του και το ίδιο ποσό προς διάσωση της κύριας κατοικίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.