Αποθεώθηκε ο Θωμάς Μαύρος σε εκδήλωση στον Άλιμο! [Φωτο]

Ο Δήμος Αλίμου διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018 μια λαμπερή εκδήλωση προς τιμή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, που έγραψε ιστορία στα ελληνικά και διεθνή γήπεδα με την φανέλα της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου.

Η κιτρινόμαυρη γιορτή στο Cine Alimos έγινε παρουσία πλήθος Ενωσιτών που τίμησαν την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του άσου του Δικέφαλου, του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που οργάνωσε η Ελληνοεκδοτική και ο Δήμος Αλίμου.

Το σύνθημα “ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός” δονούσε τις εξέδρες των γηπέδων, όταν ο επιθετικός της ΑΕΚ φόρτωνε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο καταλληλότερος τίτλος για την αυτοβιογραφία του.

Η Ακαδημία ΑΕΚ Roots Αλίμου στο πλευρό του Θωμά Μαύρου που αποτελεί παράδειγμα χαρισματικού ποδοσφαιριστή αλλά και αθλητικού ήθους.

260 γκολ σε 501 εμφανίσεις φορώντας κυρίως τα κιτρινόμαυρα, για το Θωμά Μαύρο, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ 4 φορές: 1978/22 γκολ, 1979/31 (2ος σκόρερ στην Ευρώπη), 1985/27 και 1990/22.

Το βιβλίο παρουσίασε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής,

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης και πρώην διεθνής τερματοφύλακας με τη νέα κιτρινόμαυρη γενιά.

Να σημειώσουμε ότι παιδιά από την Ακαδημία ΑΕΚ Roots του Αλίμου βρέθηκαν στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίαs του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης και έδωσαν μια ευχάριστη και αισιόδοξη κιτρινόμαυρη νότα στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.