ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 176.000 ευρώ το μήνα μόνο για φαγητό στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων Μόριας Λέσβου!

Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και μαθητές λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία η κυβέρνηση δαπανά υπέρογκα ποσά για τη σίτιση των προσφύγων στα Κέντρα Υποδοχής. Φυσικά σκύβουμε με ευαισθησία στο πρόβλημα των ξεριζωμένων ανθρώπων που αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους για να γλιτώσουν από τη λαίλαπα του πολέμου. Αλλά κύριοι του πολυπολιτισμικού ΣΥΡΙΖΑ κάντε κάτι για τον κατακαημένο έλληνα οικογενειάρχη που τον έχετε …λειώσει στους φόρους, στις ανατιμήσεις προϊόντων και τον μαστίζει η ανέχεια και η ανεργία.

Την ίδια στιγμή που η ελληνίδα μάνα δεν της περισσεύει ούτε ευρώ για το χαρτζιλίκι του παιδιού της στο σχολείο οι κυβερνώντες κοστολογούν 5,87 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ημερησίως ανά άτομο το γεύμα κάθε πρόσφυγα που μπαίνει παράνομα στη χώρα μας!

Σύμφωνα με το έγγραφο με θέμα: Διαδικασία Σύναψης Σύμβασης και Υλοποίησης Παροχής Υπηρεσιών
Σίτισης με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 2016 προβαίνουν σε σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών σίτισης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού!

Με άλλοθι την κάλυψη κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές) λαμβανομένων υπόψη των λόγων εθνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης, που καθιστούν αδύνατη την τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται για τις διαδικασίες διαγωνισμού της κείμενης νομοθεσίας.

Συνολικό κόστος της μηνιαίας δαπάνης για την σίτιση των προσφύγων μόνο της Λέσβου;

Η απαιτούμενη πίστωση είναι εκατόν εβδομήντα έξι χιλιάδες εκατό ευρώ (176.100,00 €)
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για τη Νήσο Λέσβο, για 1.000 άτομα, που εκτιμάται ότι θα εξυπηρετούνται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.