“Αλλάχου άκμπαρ” στο “Ελλαδιστάν” που προσκυνάει το Ισλάμ! [Βίντεο]

Δε λένε να το …κουνήσουν δεκάδες μετανάστες -κυρίως από το Αφγανιστάν- οι οποίοι για 5η μέρα έχουν καταλάβει την πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι γιατί καταστρέφεται όχι μόνο η καθημερινότητά τους αλλά και ο τουρισμός του νησιού ωστόσο για να γίνει επιχείρηση στην πλατεία Σαπφούς «πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση από την κυβέρνηση»!

Ομάδα ακραίων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών προσευχήθηκε στην πλατεία Σαπφούς διαβάζοντας φράσεις του Κορανίου με γνωστότερη εκείνη: «Αλλάχου άκμπαρ», που σημαίνει «Ο Θεός είναι μεγάλος». Για όσους το φωνάζουν, ο Αλλάχ είναι μεγαλύτερος από τους άλλους Θεούς, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση οι «άλλοι» να γίνουν αποδεκτοί από τους οπαδούς του Αλλάχ… Και ας υπάρχουν οι επίσημοι “παπαγάλοι”, που μας μιλούν για δήθεν μετριοπαθές Ισλάμ! Έχουμε αναφορές συγγραφέων του 7ου – 10ου αιώνα κατά κύριο λόγο, κυρίως Βυζαντινών (π.χ. ο Κωνσταντίνος Ζ΄ ο Πορφυρογέννητος, ο οποίος δηλώνει πως η συγκεκριμένη φράση εχρησιμοποιείτο μόνο ως πολεμική ιαχή των Μουσουλμάνων ήδη από τότε), στις οποίες αναφορές οι Άραβες Μωαμεθανοί, οι οποίοι είχαν μετονομαστεί σε Σαρακηνούς από τον ίδιο τον Μωάμεθ…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.