18 & 19 Οκτωβρίου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΔΟΛ

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον ΔΟΛ. Στις 18 Οκτωβρίου ο Σταύρος Ψυχάρης θα κάνει τις ανακοινώσεις του για το μέλλον του Οργανισμού υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης από δάνεια και υποχρεώσεις σε εργαζόμενους και προμηθευτές. Ο εκδότης ζήτησε και πήρε παράταση τριών ημερών από τους εργαζόμενους, καταβάλλοντας σε αντάλλαγμα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016. Στην επιστολή προς τους εργαζόμενους ο Στ. Ψυχάρης ανέφερε πως «στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας, με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ». «Δεδομένων των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν την αναδιοργάνωση του ΔΟΛ», τόνισε ο εκδότης.

Στα πιθανά ενδεχόμενα είναι η ανάληψη της διαχείρισης του ΔΟΛ από τις τράπεζες, η υπαγωγή του στο άρθρο 99 αλλά και το κλείσιμο του ιστορικού ομίλου. Στις 18 και 19 Οκτωβρίου θα εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει δημοσιογράφοι του ΔΟΛ και τεχνικοί στον ΒΗΜΑ FM, ενώ εκτιμάται πως τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλοι εργαζόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.